logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

غربت حجاب و ارزش های اسلامی در نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی گیلان+ تصاویر

غربت حجاب و ارزش های اسلامی در نمایشگاه پوشاک ایرانی  اسلامی گیلان+ تصاویر
حضور فروشندگانی که خود از لباسی با شاخصه های اسلامی بی بهره اند با مانتوهای آستین کوتاه، دستان لاک زده و صورت های آرایش کرده هر مخاطبی را به تأمل وا می دارد که آیا واقعا از یک نمایشگاه لباس اسلامی بازدید می کند یا خیر؟!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به گزارش «دیارباران» از گیلان، نمایشگاه پوشاک ایرانی ـ اسلامی گیلان از هشتم شهریور در سالن وارش رشت برپا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, «دیارباران»,

این نمایشگاه از سوی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری رشت با هدف ترویج پوشاک ایرانی ـ اسلامی در جامعه، شناساندن قابلیت‌های مدآفرینی و الگوسازی ایرانی و خلق ایده‌های نو پیرامون مد و لباس ایرانی ـ اسلامی و در راستای تقویت بازار و مقابله با تهاجم فرهنگی برگزار شده است.

,

, ,

از آنجایی که نمایشگاه با عنوان "پوشاک ایرانی ـ اسلامی" نام گرفته است، انتظار می رود که شرکت کنندگان ضمن ارائه طرح های نو و جوان پسند، در عین حال پوشش اسلامی را رعایت کنند.

,

حضور فروشندگانی که خود از لباسی با شاخصه های اسلامی بی بهره اند با مانتوهای آستین کوتاه، دستان لاک زده و صورت های آرایش کرده هر مخاطبی را به تأمل وا می دارد که آیا واقعا از یک نمایشگاه لباس اسلامی بازدید می کند یا خیر؟!

,

, ,

, ,

, ,

این نمایشگاه با حضور چند غرفه محدود که به عرضه چادر و مقنعه می پردازند از طرح های جدید پوشش اسلامی در حوزه مانتو و لباس کمتر بهره برده است.

,

, ,

بخشی از غرفه های نمایشگاه از مانتوهای بدون دکمه، باز، آستین کوتاه و بدن نما پر شده است و بخشی دیگر از کفش ها و صندل هایی که هیچ نشانی از فرهنگ اسلامی و ایرانی ندارد.

,

, ,

یکی از از بازدید کنندگان نمایشگاه پوشاک ایرانی ـ اسلامی گیلان در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران»، با انتقاد از وضعیت نمایشگاه، اظهار کرد: خبر برگزاری نمایشگاه را از طریق اخبار و سایت ها مطلع شدم و به امید پیدا کردن مانتویی در شأن بانوی ایرانی مسلمان به نمایشگاه آمدم.

, «دیارباران»,

وی با بیان اینکه از وجود فروشندگان بدحجاب و غرفه هایی که به اسم پوشاک اسلامی برپا شده تعجب کردم، گفت: اعتراضم را به مسئول اجرایی نمایشگاه منتقل کردم اما وی در کمال تعجب پاسخ داد؛ این نمایشگاه مثل جمهوری اسلامی است که همه افراد در آن محجبه نیستند!

, وی با بیان اینکه از وجود فروشندگان بدحجاب و غرفه هایی که به اسم پوشاک اسلامی برپا شده تعجب کردم، گفت: اعتراضم را به مسئول اجرایی نمایشگاه منتقل کردم اما وی در کمال تعجب پاسخ داد؛ این نمایشگاه مثل جمهوری اسلامی است که همه افراد در آن محجبه نیستند!,

این بازدید کننده با بیان اینکه نمایشگاه پوشاک اسلامی باید مبلّغ حجاب و ارزش های اسلامی باشد، اظهار کرد: مسئولان اگر نمی توانند نمایشگاهی با این خصوصیات برگزار کنند بهتر است برای ارائه گزارش کار نمایشگاهی که فقط عنوان اسلامی را یدک می کشد، برپا نکنند.

, این بازدید کننده با بیان اینکه نمایشگاه پوشاک اسلامی باید مبلّغ حجاب و ارزش های اسلامی باشد، اظهار کرد: مسئولان اگر نمی توانند نمایشگاهی با این خصوصیات برگزار کنند بهتر است برای ارائه گزارش کار نمایشگاهی که فقط عنوان اسلامی را یدک می کشد، برپا نکنند.,

, , ,

, , ,

یکی دیگر از بازدید کنندگان که با دو دختر نوجوان خود به نمایشگاه آمده بود نیز در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران»، افزود: فروش لوازم آرایش، تبلیغ آرایشگری و کم بودن طرح های جدید پوشش اسلامی تا حدودی با عنوان نمایشگاه مغایرت دارد.

, یکی دیگر از بازدید کنندگان که با دو دختر نوجوان خود به نمایشگاه آمده بود نیز در گفت و گو با خبرنگار «دیارباران»، افزود: فروش لوازم آرایش، تبلیغ آرایشگری و کم بودن طرح های جدید پوشش اسلامی تا حدودی با عنوان نمایشگاه مغایرت دارد., «دیارباران»،,

, , ,

, ,

وی تصریح کرد: خرید لباس اسلامی از فروشنده و تولیدکننده ای که خودش شاخصه های اسلامی را رعایت نکرده است، آن هم در نمایشگاهی که به این اسم برگزار شده است تناقض بزرگی است.

,

این مادر رشتی خاطر نشان کرد: متولیان برگزاری نمایشگاه اگر در نحوه پر کردن غرفه های نمایشگاه مشکل داشتند حداقل می توانستند قوانینی برای غرفه داران و فروشندگان وضع کنند که در این مدت کوتاه حجاب و ارزش های اسلامی رعایت شود تا نوجوانانی مثل دختران من در این نمایشگاه به ظاهر اسلامی احساس غربت نکنند!

, این مادر رشتی خاطر نشان کرد: متولیان برگزاری نمایشگاه اگر در نحوه پر کردن غرفه های نمایشگاه مشکل داشتند حداقل می توانستند قوانینی برای غرفه داران و فروشندگان وضع کنند که در این مدت کوتاه حجاب و ارزش های اسلامی رعایت شود تا نوجوانانی مثل دختران من در این نمایشگاه به ظاهر اسلامی احساس غربت نکنند!,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه