logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئولین کلاله به میدان بیایند:

تشکیل جلسات برای کنترل گرانی کافی نیست/ با وجود گرانی ها تنها ۹ پرونده به تعزیرات ارسال شد

تشکیل جلسات برای کنترل گرانی کافی نیست/ با وجود گرانی ها تنها ۹ پرونده به تعزیرات ارسال شد
در حالی که روز به روز شاهد افزایش نرخ ها در بازار هستیم، تنها تشکیل جلسات و مصوبه ها برای کنترل گرانی ها کافی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر،این روزها به دلایلی نامعلوم شاهد افزایش نرخ برخی از کالاها در بازار هستیم تا جایی که در این روند آب معدنی که ۵۰۰ تومان به فروش می رسید در حال حاضر ۱۰۰۰ تومان و قیمت نوشابه نیز بصورت ناگهانی به ۳۰۰۰ تومان افزایش و فروخته می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله, خبر,

یا پلاستیک نیز از کیلویی ۶۵۰۰ تومان به ۱۰۵۰۰ تومان افزایش یافته و به تبع آن قیمت برخی کالاهای دیگر نیز افزایش یافته است.
در این راستا با خداقلی بایندری رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان کلاله گفتگویی داشتیم و وی اظهار داشت: از ۱۶ تیر با توجه به شرایط ویژه اقتصادی پیش آمده در بازار، بازرسان اداره صنعت معدن و تجارت در دو نوبت صبح وعصر طرح تشدید نظارت را آغاز کرده اند.
وی افزود: ماحصل ۱۹۵ مورد بازرسی و۱۲ گشت مشترک تشکیل ۹ پرونده تعزیراتی به ارزش ۲۰ میلیون ریال می‌باشد.
بایندری یادآور شد: در این بازرسی ها از ظرفیت اتاق اصناف و اتحادیه ها و هم چنین انجمن حمایت نیز استفاده شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان کلاله گفت: در خصوص گرانفروشی آب معدنی یک پرونده تشکیل شده و علت گرانی محصول از طریق شهرهای تولید محصول درحال پیگیری است.
همچنین در این راستا امروز شاهد تشکیل جلسه ستاد تنظیم بازار بودیم که طی آن فرماندار کلاله خواستار پیگیری های لازم در این خصوص بود.
این جلسات در حالی برگزار می شود که وضعیت بازار و گرانی ها باعث فشار اقتصادی به مردم شده و مسئولین به عنوان ولی نعمتان مردم باید بصورت عملیاتی وارد میدان شوند و گرانی ها را کنترل کنند.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه