به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، اسدالله حیدری روز یکشنبه در کارگروه تخصصی ازدواج و طلاق البرز گفت: سال گذشته 15 هزار و 860 مورد ازدواج و 6 هزار و 311 مورد طلاق در البرز به ثبت رسید.وی افزود: براساس نرخ جمعیتی در کرج و ساوجبلاغ به ترتیب شاهد بیشترین میزان ازدواج هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
حیدری اظهار داشت: در سه ماه نخست امسال 3 هزار و 540 ازدواج و یک هزار و200 مورد طلاق در البرز ثبت شده است.وی تصریح کرد: امسال 6هزار و 41 نفر از آموزش های لازم پیش از ازدواج در البرز بهره مند شدند.
,
حیدری افزود: بسیاری از افراد به حقوق و تکالیف خود آشنایی ندارند 15 درصد افراد در پنج سال اول زندگی و 6 درصد به دلیل عدم مسئولیت پذیری طلاق می گیرند که این موارد از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.مدیرکل بهزیستی استان البرز در خاتمه خاطرنشان داشت: براساس آمار مرکز مداخلات حوزه اجتماعی حدود 41 درصد مراجعان به این مرکز در10سال ابتدای زندگی طلاق می گیرند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه