logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با هدف ترویج گفتمان انقلاب اسلامی؛

چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر در سیستان وبلوچستان برگزار می شود

چهارمین جشنواره رسانه ای ابوذر در سیستان وبلوچستان برگزار می شود
مسئول بسیج رسانه استان سیستان و بلوچستان از برگزاری چهارمین جشنواره رسانه‌ای استانی ابوذر به همت بسیج رسانه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف علی‌بیگی در گفت‌وگو با عصرهامون در خصوص جزئیات خبر فوق اظهار کرد: در چهارمین سال از برگزاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر، امسال هم مانند سالیان گذشته این جشنواره جهت حمایت و اعلام برترین های حوزه رسانه این استان تلاش دارد.
وی بیان کرد: در برگزاری این جشنواره علاوه بر سازمان بسیج رسانه که متولی جشنواره است دیگر نهادها چون شبکه هامون، سازمان رسانه ای سراج، حوزه هنری انقلاب اسلامی استان و روابط عمومی سپاه سلمان همکاری دارند.
این مسئول هدف از برگزاری این جشنواره را توسعه و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای استان دانست.
مسئول بسیج رسانه استان بخش‌های این جشنواره را شامل موضوعاتی پیرامون عکس، یادداشت یا سرمقاله، خبر، گزارش، مصاحبه، کاریکاتور و موشن‌گرافی  عنوان کرد و افزود: محورهای اصلی جشنواره شامل عناوین وحدت، مقاومت و دفاع مقدس، مسائل صنفی خبرنگاران، بصیرت و دشمن‌شناسی، اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی، مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی است.
علی بیگی در خصوص مهلت ارسال آثار بیان کرد: فرصت ارسال آثار به جشنواره تا تاریخ 15 شهریور ماه جاری است و علاقه‌مندان جهت شرکت در جشنواره باید آثار خود را از طریق تارنمای ثبت نام در جشنواره به آدرس abozar-sb.ir ارسال کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه آثار برگزیده توسط داوران جشنواره به مرحله نهایی و کشوری جشنواره راه می‌یابد، افزود: آدرس دبیرخانه جشنواره زاهدان، تقاطع خیابان شهید طالقانی و مصطفی خمینی، ساختمان شهید نوری صفا، سازمان بسیج رسانه سیستان و بلوچستان است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
, ،,
,
, ، ,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه