اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

همزمان با سومین روز از گرامیداشت هفته دولت؛

طرح شهید دکتر رهنمون در اردل کلید خورد

طرح شهید دکتر رهنمون در اردل کلید خورد
همزمان با سومین روز از گرامیداشت هفته دولت طرح شهید دکتر رهنمون در راستای اعتلای بسیج و خدمات‌رسانی مستمر به مناطق محروم و کم برخوردار شهری و روستایی شهرستان اردل آغاز به کار کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، مهین غفاری مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری در اولین جلسه هماهنگی طرح شهید دکتر رهنمون  که باحضور فرماندار،امام جمعه ،فرمانده سپاه ناحیه و سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردل در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: طرح شهید دکتر رهنمون در راستای اعتلای بسیج و باهدف خدمت‌رسانی مستمر، منظم و قابل رصد به مناطق محروم و کم برخوردار صبح امروز همزمان با سومین روز از گرامیداشت  هفته دولت با همکاری کلیه نهادهای مسئول در حوزه سلامت ازجمله  کانون‌های بسیج جامعه پزشکی استان، سپاه ناحیه شهرستان اردل و شبکه‌ بهداشت  و درمان در شهرستان اردل آغاز به کار کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

,
, ,

 غفاری افزود: در این طرح دو تیم پزشکی سازماندهی شده‌اند که بر اساس موقعیت جغرافیایی که از بیشترین محرومیت برخوردار دارند، اهدافی برای هر تیم مشخص‌شده که در این مناطق بر اساس اعلام نظر شبکه‌ بهداشت و درمان و سپاه ناحیه اقدام کنند.
 
وی با بیان اینکه این طرح یک بازه زمانی سه ساله دارد عنوان کرد: طی این سه سال علاوه بر خدمات‌رسانی توسط تیم‌ها، میزان ارتقاء سطح سلامت مناطق هدف مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرد.
 

,
,
,
,
, ,

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: خدمات بهداشتی، درمانی و روانشناسی توسط تیم‌های اعزامی ارائه می‌شود و در این طرح رویکرد تیم‌ها بیشتر متمرکز بر ایجاد رابطه‌ای نزدیک و صمیمی بین درمانگر و بیمار است.

 غفاری بابیان اینکه این طرح ازجمله طرح‌های اعتلای بسیج است خاطرنشان کرد: امیدواریم در این بازه زمانی مشخص تحولی از این طرح در سطح سلامت جامعه و شیوه‌های درمان و سبک زندگی ایرانی اسلامی را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه