اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

همراه با غدیر؛

اطعام ۱۵ هزار نفری به مناسبت عید غدیر در تربت حیدریه/جشن و سرور خیابانی هیئتی ها در شب غدیر

اطعام ۱۵ هزار نفری به مناسبت عید غدیر در تربت حیدریه/جشن و سرور خیابانی هیئتی ها در شب غدیر
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تربت حیدریه  به اطعام و پخت ۱۵ هزار نفری در مساجد و هیئت های مذهبی همراه با برگزاری جشن سراسری در حاشیه آن اشاره کرد و گفت: در حاشیه این پخت و پز، جشن و سرور پر شور برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محمدعلی فاطمیان در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ با تبریک دهه ولایت و امامت و اعیاد به تمامی مسلمانان و شیعیان، با اشاره به اینکه عید غدیر از اعیاد مهم و فرا منطقه‌ای و فرا دینی است و در روایات و احادیث به نام عیدالله اکبر شناخته می‌شود، اظهار داشت: بر این اساس با همت برخی طلبه ها و روحانیون و کمک خیران و بانبان در سطح شهرستان اقدام به برگزاری این جشن همراه با پخت و پز غذا کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

 

,

رییس اداره تبلیغات اسلامی تربت حیدریه با بیان اینکه براساس روایات کسی که در عید غدیر اطعام کند مثل اطعام انبیاء و صدیقین است و این روایات تکلیف را بر ما سنگین‌تر کرده است، خاطرنشان کرد: مردم ولایتمدار تربت حیدریه همواره پرچم‌دار گرامیداشت برنامه‌های دینی و ملی هستند و به ویژه برنامه‌های دینی همچون غدیر را دنبال می‌کنند.

,

 

,

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تربت حیدریه  به اطعام و پخت ۱۵ هزار نفری در مساجد و هیئت های مذهبی همراه با برگزاری جشن سراسری در حاشیه آن اشاره کرد و گفت: در حاشیه این پخت و پز، جشن و سرور پر شور برگزار می‌شود.

,

 

,

وی همچنین از برگزاری جشن خیابانی هیئت های مذهبی در شب عید غدیر خبر داد و افزود: این مراسم بعد از اقامه نماز مغرب و عشا با تجمع نمازگزاران و هیئت های مذهبی در مسجد جامع و میدان مرکزی آغاز و با پرچم های منقش به نام امیرالمومنین علی علیه السلام همراه با مولودی خوانی و جشن و سرور به سمت هیئت حیدری حرکت خواهیم کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه