اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

3 میلیون و 400 هزار تومان قیمت واقعی سکه

رشد 300 درصدی سکه در یکسال اخیر

رشد 300 درصدی سکه در یکسال اخیر
قیمت سکه در ده سال گذشته و از شهریور 87 که 200 هزار تومان بوده به 4 میلیون و 500 هزار تومان رسیده و این یعنی سکه طی ده سال رشدی 2 هزار 150 درصدی را شاهد بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قیمت سکه در یک سال اخیر شاهد رشدی 300 درصدی بوده و قیمت کنونی سکه حدود 30 درصد حباب دارد، نحوه تعیین قیمت سکه از دو پارامتر انس طلا و دلار نشات می گیرد که در حال حاضر نرخ دلار 12 هزار تومان و انس جهانی که چند سالی است روند نزولی دارد نیز 1200 دلار است، قیمت سکه باتوجه به پارامترهای گفته شده باید 3 میلیون و 400 هزار تومان باشد که اکنون 4 میلیون و 500 هزار تومان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
قیمت سکه در ده سال گذشته و از شهریور 87 که 200 هزار تومان بوده به 4 میلیون و 500 هزار تومان رسیده و این یعنی سکه طی ده سال رشدی 2 هزار 150 درصدی را شاهد بوده است. از دلایل مهم این افزایش نرخ سکه در چند ماه اخیر رشد افسار گسیخته نقدینگی است ، نقدینگی در حال حاضر 1 هزار و 600 هزار میلیارد تومان است و روزانه شاهد افزایش یک هزار میلیاردی نقدینگی هستیم .
,
یکی دیگر از علل افزایش نرخ سکه دلالان هستند، دلار 4200 تومانی که به دلار جهانگیری معروف شد از دلایل دیگری است که باعث شد حجم زیادی از نقدینگی به سمت بازار سکه سرازیر شود.  
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه