logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

معاون صدا؛

جزییات طرح بیمه رادیویی‌ها اعلام شد/ شناسایی ۱۷۰۰ نفر

جزییات طرح بیمه رادیویی‌ها اعلام شد/ شناسایی ۱۷۰۰ نفر
معاون صدا جزییاتی از اجرای طرح بیمه فعالان رادیو و تلویزیون به ویژه پیشکسوتان رادیو را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید شاه آبادی معاون صدای رسانه ملی درباره وضعیت بیمه هنرمندان پیشکسوت رادیو عنوان کرد: تمام کسانیکه زمانی در رادیو فعالیت داشته اند حتی کسانی که ۲۰ سال قبل فعال بوده اند هم شامل طرح  مدنظر ما برای بیمه می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: تمام سال‌هایی که فردی در رادیو کار کرده و فقط حقوق گرفته است حتی اگر هیچ سابقه ای هم برایش وجود نداشته باشد، بررسی و در سامانه بیمه محاسبه می شود.

,

شاه آبادی درباره این سامانه توضیح داد: یک سامانه بیمه برای فعالان در سازمان صدا وسیما ایجاد شده است و درباره فعالان رادیو هم تاییدیه هایی از طرف معاونت صدا برای افراد صادر می شود که می تواند شامل افراد پیشکسوتی باشد که حتی فقط چند ماه و یا یک سال را به طور پیوسته در رادیو کار کرده اند. ما بازه زمانی حضور این افراد را تقطیع کرده ایم که این طرح شامل افرادی با حضور چند ماهه در رادیو هم بشود.

,

معاون صدا تصریح کرد: ۹۷۰۰ نفر تاکنون در صدا و سیما در این حوزه شناسایی شده اند که از میان آنها ۱۷۰۰ نفر متعلق به رادیوهای سراسری کشور هستند. سوابق هر یک از این افراد محاسبه می شود و برخی از آنها با محاسبه و اعمال همین سوابق به بازنشستگی می رسند.

,

شاه آبادی با اعلام اینکه برای اولین بار است که چنین اقدام گسترده ای برای بیمه اهالی رادیو صورت می گیرد، گفت: رفع نقص های این طرح انجام شده و دیگر امور آن در حال پیگیری است.

,

وی در پایان گفت: ما امیدواریم این طرح تا پایان سال با دعوت از تک تک افراد مشمول، انجام بگیرد و سوابق هرکسی که زمانی در رادیو فعالیت کرده است ثبت و محاسبه شود. 

,

منبع:مهر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه