logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خیابان بدون پایه برق در یاسوج؛

حسرت چندین ساله خیابانی در "شرف آباد" یاسوج از نداشتن پایه های برق/احتمال افزایش خطرات جانی در اثر انشعابات غیر استاندارد

حسرت چندین ساله خیابانی در "شرف آباد" یاسوج از نداشتن پایه های برق/احتمال افزایش خطرات جانی در اثر انشعابات غیر استاندارد
بهره مندی از برق و پایه های برق یکی از اولین نیاز های خانوارهای شهر نشین و حتی روستانشین است که این امکان برای خیابان فرعی هفت "شهید نیک پی" منطقه شرف آباد یاسوج وجود ندارد که انشعابات غیر استاندارد از تنها پایه برق آن خیابان خطرات جانی را برای ساکنین به همراه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی بویرخبر؛ شهر یاسوج مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد در زمره شهرهای در حال توسعه و پیشرفت محسوب می شود و به دلیل دارابودن جاذبه های توریستی فراوان باید این مسیر توسعه و پیشرفت را به همت مسوولان سریعتر بپیماید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بویرخبر,

 

,

 

,

یکی از نشانه های پیشرفت و توسعه شهری توجه به مناطق حاشیه نشین شهر و محیا نمودن امکانات اولیه زندگی از قبیل آب، برق، گاز، خیابان آسفالت و از این قبیل خدمات برای آنهاست که مسوولان شهر موظف اند در رفع اینگونه نیاز ها همت گمارند.

,

 

,

 

,

بهره مندی از برق و پایه های برق یکی از اولین نیاز های خانوارهای شهر نشین و حتی روستانشین است که این امکان برای خیابان فرعی هفت "شهید نیک پی" منطقه شرف آباد یاسوج وجود ندارد که انشعابات غیر استاندارد از تنها پایه برق آن خیابان خطرات جانی را برای ساکنین به همراه خواهد داشت.

,

 

,

, ,

 

,

منطقه شرف آباد یاسوج یکی از مناطق حاشیه نشین است که باوجود فاصله کم تا مرکز شهر، از کمترین امکانات شهری برخوردار است، به گونه ای که برخی از خیابان های آن هنوز جدول کشی و آسفالت نشده است و حتی  پایه برق برای آنها نصب نشده است.

,

 

,

 

,

ساکنین خیابان فرعی هفت "شهید نیک پی" منطقه شرف آباد یاسوج از وجود پایه برق در خیابان خود بی بهره اند به گونه ای که یکی از این ساکنین به خبرنگار ما گفته است: بیست خانوار در این خیابان زندگی می کنند همه آنها در خردادماه سال 1396 اقدام به تشکیل پرونده برای انشعات برق و نصب پایه برق کرده اند و اکنون پس از گذشت مدت ها این موضوع محقق نشده است.

,

 

,

, ,

 

,

این شهروند ساکن خیابان فرعی هفت شهید نیک پی شرف آباد به عدم آسفالت شدن خیابان خود اشاره کرد و گفت: نداشتن آسفالت باعث بروز مشکلاتی در تردد شده است و در فصل زمستان و روزهای بارانی معضلاتی را برای ساکنین به وجود آورده است.

,

 

,

 

,

شهروند ساکن منطقه شرف آباد افزود: پس از مراجعه فراوان به شرکت توزیع برق استان و شهرستان اینگونه جواب ما را دادند که باید پیمانکار برای نصب پایه برق مشخص شود و پیمانکار نیز گفته است به دلیل نوسانات بازار و قیمت کابل ها، کار نمی کند، اکنون ما مانده ایم و کوچه ای بدون پایه برق!

,

 

,

, ,

 

,

این شهروند عنوان کرد: ساکنان این خیابان به ناچار اقدام به سیم کشی سیار از روی  تنها پایه ای که در ورودی خیابان قرار دارد کرده اند که کاملا غیراستاندارد بوده و خطرات جانی بسیاری در پی خواهد داشت.

,

 

,

 

,

این پایگاه خبری طی تماسهای فراوان با مدیر شرکت توزیع برق استان و شهرستان بویراحمد موفق به مصاحبه با آنان در این خصوص نشده است.

, این پایگاه خبری طی تماسهای فراوان با مدیر شرکت توزیع برق استان و شهرستان بویراحمد موفق به مصاحبه با آنان در این خصوص نشده است., این پایگاه خبری طی تماسهای فراوان با مدیر شرکت توزیع برق استان و شهرستان بویراحمد موفق به مصاحبه با آنان در این خصوص نشده است., این پایگاه خبری طی تماسهای فراوان با مدیر شرکت توزیع برق استان و شهرستان بویراحمد موفق به مصاحبه با آنان در این خصوص نشده است., خبری,

 

,

تصاویری تکمیلی در زیر آمده است:

, تصاویری تکمیلی در زیر آمده است:, تصاویری تکمیلی در زیر آمده است:,

 

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه