فوتبال درونتیمی در تمرین تیمملی
تمرین تیم ملی فوتبال ایران در زمین چمن شماره ورزشگاه آزادی پیگیری شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تمرین تیم ملی فوتبال ایران عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰ در زمین چمن اصلی مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در تمرین امروز سردار آزمون، سامان قدوس، کاوه رضایی و رشید مظاهری غایب بودند. البته محمدرضا خانزاده هم در تمرین امروز شرکت نداشت.
,کارلوس کیروش که در دو جلسه اخیر تمرین تیم ملی با لباس شخصی حاضر بود، امروز لباس گرمکن ورزشی با برند اسپانسر تیم ملی را بر تن داشت و در کنار زمین نظارهگر کار شاگردانش بود.
,ملیپوشان ایران ابتدا دقایقی زیر نظر میک مکدرموت و مارکار آقاجانیان بدنهای خود را گرم کردند و در ادامه در دو سوم زمین در قالب دو تیم سفید و سرمهای به بازی درون تیمی پرداختند. قضاوت این بازی را هم اوسیانو کروز مربی تیم ملی بر عهده داشت. در نیمه نخست این دیدار مسعود شجاعی با پوشیدن کاوری زردرنگ به عنوان بازیکن آزاد به هر دو تیم کمک میکرد. او بارها در زمین به بازیکنان نکاتی را گوشزد میکرد. در نیمه دوم هم اشکان دژاگه این وظیفه را بر عهده داشت.
,در تمام طول تمرین امروز کارلوس کیروش کنار زمین ایستاده بود و همزمان با گفتوگو با مکدرموت تمرین را تماشا میکرد.
,علیرضا جهانبخش که امروز به جمع ملیپوشان ایران ملحق شد، به طور اختصاصی همراه با سباستین تمرین کرد.
,محمدرضا ساکت هم به محل تمرین آمد و کارلوس کیروش به استقبال او رفت.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه