logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

حرکت به سمت کشت سیب‎زمینی ارگانیک در اردبیل

حرکت به سمت کشت سیب‎زمینی ارگانیک در اردبیل
مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل توسعه می یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از سبلان‌ما،استان اردبیل با تولید حدود 800 هزار تن  15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید و قطب فعال در تولید سیب زمینی است؛ سیب زمینی های تولید این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک ، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است، حتی کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی های تولیدی کشورهای اروپایی را دارد با این حال سیاست های کشت ارگانیک این محصول نیز با جدیت تمام در این استان دنبال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

طبق اعلام فیروز فولادی مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای جهاد کشاورزی استان اردبیل، توسعه کشت محصولات ارگانیک در راستای دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و سیاست کاهش مصرف سموم و جلوگیری از مصرف بی رویه سموم شیمیایی صورت می گیرد.

,

وی گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی این استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است.

,

فیروز فولادی تصریح کرد:  کارشناسان در تمام مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند و مجریان مزارع ارگانیک طبق توصیه ها و راهنمایی های کارشناسان نمونه ای از خاک زمین مورد نظر برای کشت را به آزمایشگاه خاک شناسی تحویل می دهند تا میزان دقیق کودهای مورد نیاز تعیین و از مصرف بیهوده و بی رویه کودهای شیمیایی جلوگیری شود.

,

طبق گفته این مسئول  متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک 25 تن در هکتاراست.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه