logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده مردم اردبیل:

تصویب منطقه آزاد به اندازه استان شدن اهمیت داشت/ تک‌روی ها آسیب‌زا هستند

تصویب منطقه آزاد به اندازه استان شدن اهمیت داشت/ تک‌روی ها آسیب‌زا هستند
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین گفت: دلیل الحاق نشدن نمین به منطقه آزاد تجاری اردبیل بار مالی است که دولت آن را تقبل نکرد و گرنه جو مناسبی برای رای آوری این الحاق وجود داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا صدیف بدری درباره حواشی ایجاد شده در خصوص تصویب منطقه آزاد در استان اردبیل به خبرنگار سبلان‌ما، اظهار داشت: در سایه تلاش همه و مطالبه گری مردم، اصل هدف که برخورداری استان اردبیل از منطقه آزاد بود، محقق شد که این موضوع باعث خوشحالی مردم شد اما متاسفانه برخی تک روی ها و شخصی نگری ها از این شادی کاست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی تاکید کرد: این طبیعی است که فقط منطقه ای محدود از یک استان  منطقه آزاد شود اما بی تردید انچه مسلم  است منافع اقتصادی منطقه آزاد نصیب همه استان خواهد شد همان طوری که منطقه آزاد جلفا با اینکه محدوده ای کم از یک استان است اما فواید بسیاری برای کل استان داشته است.

,

نماینده مردم اردبیل،نیر، نمین و سرعین با بیان اینکه فقط کار تیمی است که در مجلس جواب می دهد، خاطرنشان کرد: در تعیین محدوده لایحه منطقه آزاد تجاری اردبیل وانتخاب سه شهرستان پارس آباد، گرمی و بیله سوار کار کارشناسی را دولت انجام داد و حتی این لایحه  دو بار در مجلس نهم رد شده بود اما به لحاظ اینکه ایجاد منطقه آزاد در راستان اردبیل مطالبه اصلی مردم بود نمایندگان مجلس دهم از همان روزهای نخست برای آوردن  دوباره این لایحه به صحن  مجلس تلاش کردند و الحق و الانصاف همه  fرای این کار سنگ تمام گذاشتند.

,

وی گفت: دلیل الحاق نشدن نمین به منطقه آزاد تجاری اردبیل بار مالی است که دولت آن را تقبل نکرد و گرنه جو مناسبی برای  رای آوری این الحاق وجود داشت.

,

وی خاطر نشان کرد: برخورداری استان اردبیل از منطقه آزاد به اندازه استان شدن اهمیت داشت.

,

وی با تاکید بر  آسیب زا بودن  تک روی برخی نمایندگان گفت: در مهرماه امسال با حضور نماینده ولی فقیه در استان اردبیل و نمایندگان جلسه ای مشترک برگزار خواهد شد تا با ایجاد تفاهم و هم افزایی بیشتر بین نمایندگان به صورت تیم قوی از منافع استان اردبیل دفاع کنیم.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه