به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس مراسم آغاز هفته دفاع مقدس با رژه نیروهای مسلح در شهرهای مختلف استان برگزار شد که صحبت های سخنرانان این مراسم در ادامه آمده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس, مراسم آغاز هفته دفاع مقدس با رژه نیروهای مسلح در شهرهای مختلف استان برگزار شد که صحبت های سخنرانان این مراسم در ادامه آمده است.,,
آیت الله ملک حسینی: بی تدبیری و بی تدبیر باید کنار گذاشته شود/دفاع مقدس ما تبلور مصائب عاشورایی و کربلایی بود
, آیت الله ملک حسینی: بی تدبیری و بی تدبیر باید کنار گذاشته شود/دفاع مقدس ما تبلور مصائب عاشورایی و کربلایی بود, آیت الله ملک حسینی: بی تدبیری و بی تدبیر باید کنار گذاشته شود/دفاع مقدس ما تبلور مصائب عاشورایی و کربلایی بود, آیت الله ملک حسینی: بی تدبیری و بی تدبیر باید کنار گذاشته شود/دفاع مقدس ما تبلور مصائب عاشورایی و کربلایی بود,نماینده ولی فقیه در استان در مراسم آغاز هفته دفاع مقدس در یاسوج بیان کرد: مکتب سید الشهدا بر پایه توحید و عبودیت انسان نسبت به خدای متعال و حریت و آزادگی انسان و روح مقاومت و صبوری در برابر مصائب و روح ایثار و شهادت طلبی برای رسیدن به قله های هدایت و تعالی بود. رمز بقای عاشورا و حسین بن علی (ع) و یارانش اتکا به قدرت لایزال الهی و اخلاص تمام عیار در این مسیر و مقاومت، پایداری و روح ایثار بود، رمزش این بود اگر هدف حق بود مسیر هم حق بود و هرگز هدف مسیر را توجیه نمی کرد.
,,
آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی در ادامه گفت: قله ای که به نام هدف، نشانه گذاری شده بود حق و مسیر تقوا بود، این مکتب برای همیشه خواهند ماند و هرچه غیر از این است نابود شدنی است، دفاع مقدس ما تبلور مصائب عاشورایی و کربلایی بود، در دفاع مقدس اتکا بر قدرت خدا داشتیم و دفاع را فی سبیل الله می دانستیم در دفاع مقدس از خاک وطن مان دفاع کردیم و اینها ارزشهایی است که بدست اوردیم.
,,
وی عنوان کرد: چه شد در برابر دنیا ایستادیم؟ و چه شد پیروز مندانه از جنگ بیرون آمدیم؟ پیرزوی جز به دلیل اتکاء بر روح ایثار و شهادت نبود، چرا دشمن شکست خورد؟ چون اتکا به سرمایه و پول کشور و اسلحه های غرب و شرق داشت و از سویی تصورش نسبت به ایران و ایرانی غلط بود. قطعا هر کس که مسیر را درست نشناسد شکست خواهد خورد.
,,
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: باید با تدبیر و اندیشه سد محکمی را در برابر این هجوم بسازیم، معلوم می شود دشمن ضعفی را در ما احساس کرده است که تصمیم به حمله اقتصادی گرفته است، باید از خودمان سوال کنیم که چرا این چنین عمل کردیم که ضعفی در برابر چشمان دشمن از خودمان نشان دهیم، باید بی تدبیری و بی تدبیر را کنار گذاشت و دیگر دوران آزمون و خطا نیست.
,,
وی افزود: بسیاری از ممالک دنیا گاه شرایطی سخت تر از شرایط ما را تجربه کرده اند یا باید به دین و آرمان های آن تکیه کنیم که باید اینگونه باشد، یا دست کم ببینیم چه کرده اند که از این مخمصه های اقتصادی عبور کرده اند، بی شک اگر به سوی تدبیر و عزت برویم قطعا خداوند متعال حمایت و کمک خواهد کرد.
,,
آیت الله ملک حسینی اظهار کرد: همان گونه که خداوند می فرماید؛ یاری و پیروزی از سوی خداوند حکیم است یعنی جامعه ای که بر پایه حکمت و تدبیر و بر پایه عزت و مقاومت شکل بگیرد خداوند او را مدد خواهد کرد و انقلاب ما با همراهی مردم و همراهی رزمندگانش به نقطه های پیروزی نزدیکتر خواهد شد و اجازه نخواهد داد که آنچه دشمن برای ایران و ایرانی طمع کرده است برسد و خدای متعال ما را همان گونه که تا به حال یاری نموده یاری خواهد کرد و با تدبیر مسئولان فقر، گرانی، مشکلات و با صلابت انها فساد ها و تبعیض ها رفع خواهد شد و اگر تدبیر و صلابت نباشد و منافذ فساد همچنان باز باشد باید فکر و اندیشه دیگری کرد. اما امید به خدای متعال داریم که رهایمان نخواهد کرد اگر به عهدمان پایبند بمانیم.
,******************************************
,,
استاندار:آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است
, استاندار:آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است, استاندار:آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است, آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است,

, استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم بزرگ ۳۱شهریور در یاسوج گفت:دشمن امروز باید بداند همانطور که در هشت سال دفاع مقدس شکست خورد امروز هم نمی تواند دراین عرصه اقتصادی به برتری برسد.
, استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم بزرگ ۳۱شهریور در یاسوج گفت:دشمن امروز باید بداند همانطور که در هشت سال دفاع مقدس شکست خورد امروز هم نمی تواند دراین عرصه اقتصادی به برتری برسد.,
علی محمد احمدی با بیان اینکه ملت غیور ایران اسلامی در این گردنه هم پیروز خواهد شد، اظهار کرد: آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش امروز بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است.
, علی محمد احمدی با بیان اینکه ملت غیور ایران اسلامی در این گردنه هم پیروز خواهد شد، اظهار کرد: آمریکا و آن رئیس جمهور خیال پردازش امروز بدانند که دیگر دوران قدیم گذشته است.,
,
احمدی تصریح کرد:امروز مشکل امریکا رشد این ملت در منطقه است و این انقلاب نشان داده است که هرجا دفاع از استقلال و شرف باشد کوتاه نمی آید.
, احمدی تصریح کرد:امروز مشکل امریکا رشد این ملت در منطقه است و این انقلاب نشان داده است که هرجا دفاع از استقلال و شرف باشد کوتاه نمی آید.,
استاندار با بیان اینکه دولت تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا پیروز میدان باشیم گفت: امروز دشمن دو ستون را برای مقابله با این کشور طرح ریزی کرده که یکی افراد حریص که می خواهد عرصه را به مردم تنگ کنند.این راه حسینی نیست بلکه یزیدی است.
, استاندار با بیان اینکه دولت تمام توان خود را به کار خواهد گرفت تا پیروز میدان باشیم گفت: امروز دشمن دو ستون را برای مقابله با این کشور طرح ریزی کرده که یکی افراد حریص که می خواهد عرصه را به مردم تنگ کنند.این راه حسینی نیست بلکه یزیدی است.,
وی افزود: دومین گروه طمع ورزان هستند که به دنبال سود جویی خودشان هستند.
, وی افزود: دومین گروه طمع ورزان هستند که به دنبال سود جویی خودشان هستند.,
احمدی بیان کرد: مردم ما کسانی نیستند که در برابر فشار نظامی و اقتصادی دشمن سر خم کنند، هفته دفاع مقدس، هفته جان فشانی و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی است، امروز این مردم ایستادگیخواهند کرد تا این انقلاب با اقتدار و قدرت به جلو حرکت کند.
, احمدی بیان کرد: مردم ما کسانی نیستند که در برابر فشار نظامی و اقتصادی دشمن سر خم کنند، هفته دفاع مقدس، هفته جان فشانی و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی است، امروز این مردم ایستادگیخواهند کرد تا این انقلاب با اقتدار و قدرت به جلو حرکت کند.,
******************************************
,
نماینده شهرستانهای چهارگانه در نمایش رژه نیروهای مسلح در چرام عنوان کرد: درطول تاریخ مردان بزرگ منشا تحولات اساسی بوده اند.
نماینده شهرستانهای چهارگانه در نمایش رژه نیروهای مسلح در چرام عنوان کرد: درطول تاریخ مردان بزرگ منشا تحولات اساسی بوده اند.
, نماینده شهرستانهای چهارگانه در نمایش رژه نیروهای مسلح در چرام عنوان کرد: درطول تاریخ مردان بزرگ منشا تحولات اساسی بوده اند.
نماینده شهرستانهای چهارگانه در نمایش رژه نیروهای مسلح در چرام عنوان کرد: درطول تاریخ مردان بزرگ منشا تحولات اساسی بوده اند.
,]
ارسال دیدگاه