logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

وزارت فرهنگ وارشاد با رسانه های متخلف و کذاب برخورد جدی می کند / رسانه های تفرقه افکن به دنبال شکاف میان ملت ایران و عراق هستند+تصویر

وزارت فرهنگ وارشاد با رسانه های متخلف و کذاب برخورد جدی می کند / رسانه های تفرقه افکن به دنبال شکاف میان ملت ایران و عراق هستند+تصویر
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رسانه های تفرقه افکن که اخیر با انتشار مطلبی به دنبال تفرقه افکنی بین ملت ایران و عراق بودند به دنبال شکاف میان این دوملت بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلان‌ما، سید هادی حسینی در بازدید از محل غرفه نمایشگاهی عملیات رزمی فرهنگی مرصاد پایگاه تحلیلی خبری سبلان ما که بمناسبت هفته دفاع مقدس دایر شده است اظهار داشت: رسانه های تفرقه افکن که اخیر با انتشار مطلبی به دنبال تفرقه افکنی بین ملت ایران و عراق بودند به دنبال شکاف میان این دوملت بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی باشاره به اینکه آن دسته از رسانه های معاند که از عشق و علاقه مردم عراق نسبت به امام هشتم (ع) خبرندارند چنین مطالب کذب و کورکورانه را در رسانه ها منتشر می کنند افزود:  وزارت فرهنگ وارشاد با چنین رسانه های متخلف و کذاب برخورد جدی می کند و اجازه فعالیت چینین رسان های غربگرایانه و تفرقه افکن در داخل کشور را نخواهد داد.

,

معاون حقوقی، امور مجلس و استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه کشورهای غربی مدام به انتشار مطالبی در خصوص زائرانی که به سفر زیارتی مشهد مقدس می روند به دنبال فساد و فحشا هستند افزود: این دسته از رسان های غربی نه از حال و هوای مشهد مقدس خبردارند و نه از عشق و علاقه ملت ایران و عراق نسبت به ائمه اطهار علیهم السلام بخصوص امام رضا علیهم السلام و اینها همگی از بی تقوای و کورکورانه دامن زدن به اعتقادات مردمی و از بین بردن آن در جامعه اسلامی است.

,

پیاده روی اربعین حسینی شعله های آتش فتنه را خاموش خواهد کرد

, پیاده روی اربعین حسینی شعله های آتش فتنه را خاموش خواهد کرد, پیاده روی اربعین حسینی شعله های آتش فتنه را خاموش خواهد کرد,

حسینی از تاثیرات میلیونی پیاده روی اربعین حسینی و مناسبت های مذهبی در تحکیم و تقویت اتحاد و انسجام بین ملت ها و کشورهای جهان اسلام به ویژه ایران وعراق خبرداد وافزود: پیاده روی اربعین حسینی تمامی این نفاق ها و فتنه های دشمنان برای تفرقه افکنی بین ملت ایران و عراق برپا کرده است به کلی شعله های آتش فتنه را خاموش خواهد کرد.

,

وی بیان کرد: رسانه های مجازی باید در ترویج فرهنگ عاشورایی و نشان دادن واقعیت ها و اهداف فلسفه عاشورایی حسینی به دنیا فعال باشند و نگذارند دشمنان با دامن زدن به مقدسات و اعتقادات ما به اهداف شوم و بی اساس خود در منطقه دست یابند.

,

معاون حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: ماه های محرم، صفر ماه رمضان همگی فرصت های بزرگی هستند برای ترویج فرهنگ اسلامی و عاشورایی به دنیا و این ماه های حرام بزرگترین فرصت برای خاموش کردن شعله های فتنه دشمن در منطقه و کشور است.

,

وی با گرامیداشت یاد وخاطره شهدای جنگ تحمیلی و هفته دفاع مقدس گفت: امروز اقتدار و شکوه عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را مدیون جان فشانی ها و ایثارگری های رزمندگان اسلام هستیم و یکی از رسالت اصلی رسانه های داخلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دربین نسل های جدید جامعه باید باشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه