به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر کریمی نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: با توجه به مشکلات زیاد مردم شریف استان مرکزی جهت حضور در زیارت اربعین و مراجعه به استان های همجوار برای اخذ ویزا و با توجه به حجم زیاد متقاضیان این زیارت که موجب ایجاد مشکلاتی برای مردم شده بود، از سال گذشته پیگیری ها و مکاتبات متعددی با وزارت امور خارجه، وزارت کشور، ستاد اربعین، سازمان حج و زیارت و دیگر مراجع مربوطه صورت گرفت و خوشبختانه این پیگیری ها موجب شد دفتر کنسولگری عراق جهت صدور ویزا برای زیارت اربعین در سال جاری در استان مرکزی و در شهر اراک دایر شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی افزود: با دایر شدن این دفتر متقاضیان می توانند در اسرع وقت و با کمترین هزینه به این دفتر مراجعه و ویزای خود را دریافت کنند.
نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مسئولان مربوطه برای ایجاد دفتر و تجهیز آن اقدامات لازم را صورت داده اند، بزودی از طرف مراجع مربوط اطلاع رسانی لازم به متقاضیان صورت خواهد گرفت تا بتوانند برای اخذ ویزا به دفتر مشخص شده مراجعه کنند.
کریمی خاطرنشان کرد: امسال نیز همانند سال های گذشته شاهد زیارت پرشور مردم در اربعین و حضور گسترده آنها در این برنامه معنوی و حماسی باشیم.
انتهای پیام/

, وی افزود: با دایر شدن این دفتر متقاضیان می توانند در اسرع وقت و با کمترین هزینه به این دفتر مراجعه و ویزای خود را دریافت کنند.
,نماینده اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مسئولان مربوطه برای ایجاد دفتر و تجهیز آن اقدامات لازم را صورت داده اند، بزودی از طرف مراجع مربوط اطلاع رسانی لازم به متقاضیان صورت خواهد گرفت تا بتوانند برای اخذ ویزا به دفتر مشخص شده مراجعه کنند.
,کریمی خاطرنشان کرد: امسال نیز همانند سال های گذشته شاهد زیارت پرشور مردم در اربعین و حضور گسترده آنها در این برنامه معنوی و حماسی باشیم.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه