logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

با سابقه ترین آتش نشان زاهدانی:

تجهیزات آتش نشانی سیستان وبلوچستان نیازمند بروز رسانی است

تجهیزات آتش نشانی سیستان وبلوچستان نیازمند بروز رسانی است
باسابقه ترین آتش نشان زاهدانی گفت: تجهیزات و امکانات موجود در سیستان وبلوچستان بروز نیست و نسبت به سایر استان ها در این زمینه عقب هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، هفتم مهر ماه در تقویم زرین کشورمان به عنوان روز آتش نشانی و ایمنی نامگذاری شده است. روزی که به یاد رشادت ها و فداکاری های دلاورمردان آتش نشان بوده و بهانه ای است تا به سراغ پیر ترین آتش نشان نمونه شهر زاهدان برویم و گفتگویی با وی، از سختی ها و خاطرات تلخ و شیرین این حرفه داشته باشیم.
عبدالرحیم شاقوزایی باسابقه ترین آتش نشان زاهدانی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: بخاطر علاقه شدید به شغل آتش نشانی حدود 26 سال است که مشغول به خدمت در سمت های راننده آتش نشان، فرمانده شیفت، رئیس ایستگاه  و مربی آموزش در زمینه پمپ های آتش نشانی می باشم.
وی که از پایان سال 93 به عنوان معاونت عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی زاهدان در حال خدمت می باشد، ادامه داد: در تمام این سال ها نجات جان هم وطنان باعث رفع خستگی هایم بوده است.
 
برخورد بونکر مواد نفتی با اتوبوس در نصرت آباد تلخ ترین خاطره آتش نشان زاهدانی
شاقوزایی مهمترین وظیفه یک آتش نشان را خداشناس بودن، حفظ خونسردی در موقع حادثه و همچنین نجات جان انسان ها و حفاظت از سرمایه های آنان عنوان کرد و افزود: تاکنون در بیش از دو هزار عملیات حضور داشته ام و جان های زیادی را به لطف خدا و با حضور به موقع در صحنه ها به اتفاق سایر همکارانم انجام داده ام.
وی تلخ ترین حادثه سال های خدمتش را برخورد بونکر مواد نفتی با اتوبوس در نصرت آباد دانست و گفت: در این حادثه دانشجویان زیادی برای دیدار با والدین خود راهی سفر شده بودند که متاسفانه اکثرشان جان خود را از دست دادند، این صحنه تلخ ترین خاطره دوران خدمتم می باشد.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی زاهدان عجیب ترین اتفاق دوران خدمت خود را نجات یک فرد میانسال از درون یک چاه عنوان کرد و افزود: پس از خارج کردن از چاه همه فکر می کردند وی فوت کرده است ولی بعد از گذشت دقایقی با عنایت خداوند و تلاش همکاران این فرد میانسال جان دوباره ای گرفت.
وی تاکید کرد: افرادی که قصد ورود به این عرصه را دارند باید با علاقه ورود پیدا کنند و به فکر حقوق و مزایای دریافتی نباشند زیرا امدادرسانی و کمک به دیگران برای نجات جان آنها خود افتخار بزرگی است که باید با این هدف وارد عرصه آتش نشانی شد.
وی در ادامه به امکانات و تجهیزات قدیمی و ضعیف در آتش نشانی اشاره کرد و گفت: تجهیزات و امکانات موجود در استان بروز نیست و نسبت به سایر استان ها در این زمینه عقب هستیم، مسئولان مربوطه باید چاره اندیشی کنند تا آتش نشانان دغدغه حقوقی یا کمبود تجهیزات و امکانات نداشته باشند.
شاقوزایی در تکمیل مطلب فوق با بیان اینکه امکانات و تجهیزات سایر کلان شهرها را زاهدان به عنوان یک کلان شهر ندارد، تصریح کرد: خودروهای آتش نشانی استان نسبت به رشد جمعیتی به روز نیست و ماشین های سنگین این مجموعه هم جوابگوی خیابان ها نمی باشد به گونه ای که باید ماشین های کوچک با مقدار آب مناسب و باسرعت مطمئنه و استاندارد در اختیار ما قرار  گیرد.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی زاهدان در پایان خاطر نشان کرد: حقوق دریافتی آتش نشانان نسبت به شغلشان همخوانی ندارد که این مهم یکی از دغدغه های اصلی آتش نشانان  است.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون،,
,
,
,
, برخورد بونکر مواد نفتی با اتوبوس در نصرت آباد تلخ ترین خاطره آتش نشان زاهدانی,
, دو ,
,
,
,
, و,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه