logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

گام های مردانه برای زنان سیستان وبلوچستان/ ۵۸هزار زن سرپرست خانوار در انتظار حمایت هستند

گام های مردانه برای زنان سیستان وبلوچستان/ ۵۸هزار زن سرپرست خانوار در انتظار حمایت هستند
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان وبلوچستان گفت: در تلاش هستیم تا گام های موثری برای ارتقاء سطح معیشت و رفاه بانوان در استان برداریم که در حال رایزنی همزمان چندین طرح هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه فاضلی در گفت وگو با عصرهامون اظهار کرد: سیستان وبلوچستان بیش از ۵۸هزار زن سرپرست خانوار دارد که باید تحت پوشش قرار بگیرند و برای اشتغال زایی آنها تدبیری سریع اندیشیده شود.
وی افزود: در کنار مباحث اقتصادی که جزو ضروری ترین مسائل بانوان در این استان است، رفع نیاز این قشر مظلوم جامعه در حوزه ورزشی و تفریحی نیز نباید نادیده گرفته شود که در همین راستا احیای پروژه بزرگ پارک بانوان زاهدان در دستور کار قرار گرفت اما متاسفانه این پروژه بیش از یک دهه است که با چالش های فراوانی رو به رو شده و بانوان هنوز چشم انتظار گام نهادن در پارک اختصاصی خود هستند.
فاضلی کم تحرکی و در پی آن افسردگی و بیماری های ناشی از آن را یکی از مواردی دانست که گاهاً متوجه بانوان در سیستان وبلوچستان می شود که ایجاد پارک و جایگاه های ویژه بانوان که بتوانند با فراغ بال به تفریح و ورزش بپردازند می تواند تا حد زیادی جلوی این مشکلات را بگیرد و تمام تلاش خود را می کنیم تا پارک بانوان زاهدان هر چه سریعتر به سرانجام برسد.
وی با اشاره به اختصاص زمین پارک بانوان در بولوار انقلاب جنب ورزشگاه کارگران زاهدان تصریح کرد: 5هزار مترمربع زمین جهت اجرای این طرح اختصاص داده شد اما متاسفانه بعد از گذشت حدود یک دهه، تنها دیوار کشی و خاک برداری آن انجام شده که روند اجرایی آن به شدت کند است اما در تکاپو هستیم که هر چه زودتر این زمین را برای بهره برداری بانوان فراهم کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری تاکید کرد: تیرماه سال جاری دیداری با مشاور وزیر در امور بانوان انجام دادیم و با پیگیری های وی مقرر شد برای ساخت دو سوله اشتغال زایی و ورزشی اعتباری به این پروژه تخصیص یابد که پیشنهاد این طرح بسیار ضروری بود چرا که پیش از این به جنبه اشتغال زایی پارک توجه چندانی نشده بود.
وی ادامه داد: با رایزنی های انجام شده، به زودی ایجاد فضای سبز و گلکاری پارک توسط شهرداری زاهدان آغاز خواهد شد که البته به موازات پیگیری برای افتتاح این پارک در تلاش هستیم از فضا و ظرفیت باغ خانواده واقع در خیابان معلم و سایر پارک های سطح شهر نیز برای بانوان زاهدانی استفاده کنیم از این رو روز گذشته جلسه ای به ریاست معاون عمرانی استاندار و با حضور مدیرکل فنی و شهری و هیئات رییسه شورای شهر و معاون شهرداری زاهدان در محل استانداری برگزار شد و این مساله مورد بررسی قرار گرفت.
فاضلی اظهار کرد: در این جلسه چندین پارک در سطح شهر برای بانوان در نظر گرفته شد تا بعد از اعمال برخی تغییرات به محیط مناسبی برای ایجاد بازارچه فروش محصولات، تفریح و ورزش بانوان تبدیل شود.همچنین در جهت ایجاد بازار فروش برای کار آفرینان بانوی زاهدانی هم تفاهم نامه ای با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان منعقد و مقرر شد تا در تمام نمایشگاه هایی که در محل دائمی نمایشگاه استان برگزار می شود غرفه هایی به طور رایگان به بانوان کار آفرین تعلق بگیرد تا بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.‌
وی به پروژه های دیگر در دست اجرا اشاره کرد و افزود: در فعالیت های دفتر بانوان به جهت اشتغال زایی و ایجاد فضا برای ورزش، بانوان حاشیه شهر نیز فراموش نشده اند و طی رایزنی با اداراتی چون کمیته امداد و اداره کل‌ ورزش و جوانان و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی محیط های ورزشی چند منظوره ای مختص بانوان در حاشیه شهر افتتاح خواهد شد تا به طور رایگان از امکانات آن بهره مند شوند که امیدواریم با نهایی شدن این سلسله اقدامات شاهد بانوانی شاداب تر و سالم تر از قبل باشیم.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
, و,
, ،,
, ،,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه