logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده ولی فقیه در مازندران:

دولت زمینه امنیت اقتصادی را برای قشر کم‌برخوردار فراهم کند

دولت زمینه امنیت اقتصادی را برای قشر کم‌برخوردار فراهم کند
نماینده ولی فقیه در مازندران با اعلام اینکه روند نزولی قیمت دلار تا تثبیت کامل نرخ ارز باید ادامه داشته باشد، گفت: دولت زمینه امنیت اقتصادی را برای قشر کم‌برخوردار را فراهم کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، آیت‌الله نورالله طبرسی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مرکز مازندران در مصلای ساری، اظهار کرد: توجه به توحید یکی از مباحث جدی دین شناسی است.

وی با اعلام اینکه مهم‌ترین مشکلات امروز جامعه بشری فاصله گرفتن از خدا است، تصریح کرد: بشر به دلیل توجه بیش از حد به دنیا و مال اندوزی دچار مشکلات جدی اجتماعی شده است.

امام جمعه مرکز مازندران خاطرنشان کرد: برای برون‌رفت از مشکلات جامعه بشر، انسان‌ها نیاز دارند که در زیر لوای پرچم اسلام قرار گیرند.

این مسئول با اعلام اینکه اسلام دین کامل و جامع است، افزود: عدم توجه به مباحث دینی باعث شده شاهد بازگشائی زندان‌ها باشیم.

طبرسی در ادامه با اشاره به حضور جمعیت 100 هزار نفری از بسیجیان در ورزشگاه آزادی و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، یادآور شد: معظم له راهکارهای مبارزه با دشمن را در سخنرانی خویش به خوبی تبیین کردند.

وی اضافه کرد: تنها راه حفظ انقلاب اسلامی نشات گرفته از فرهنگ عاشورایی اطاعت از ولی فقیه است.

امام جمعه ساری ادامه داد: برای حفظ انقلاب اسلامی در سایه وحدت کلمه پشتیبان ولایت فقیه باشیم.

این مسئول با اشاره به تلاش‌های دشمنان اسلام برای تحریف راه امام راحل، افزود: این شیوه و منش بعد از قیام برزگ عاشورا هم در دستور کار دشمنان اسلام قرار گرفته بود که با رشادت‌های امام سجاد(ع) ناکام ماند و در حال حاضر هم باید تلاش همه جانبه‌ای برای جلوگیری از روش و منش امام راحل انجام شود.

طبرسی در ادامه با اشاره به تلاش‌های دشمنان اسلام برای به انزوا کشیدن انقلاب اسلامی، گفت: دشمن روش‌های مختلفی را در مبارزه با انقلاب اسلامی از ابتدای انقلاب در دستور کار قرار داده است.

وی گفت: بعد از جنگ تحمیلی، دشمن جنگ فرهنگی را در دستور کار خویش قرار داد،در حال حاضر به صورت علنی جنگ اقتصادی را شروع کرده و در کنار سایر جنگ‌ها در فضای مجازی به دنبال تحریف اسلام و ایجاد شبه افکنی را در برنامه دارد.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران اضافه کرد: در مبارزه با دشمن باید هوشیاری داشته باشیم و در کنار ولایت فقیه برای حفظ اسلام تلاش کنیم.

این مسئول در ادامه با اشاره به حادثه تروریستی اهواز و تلاش های انجام شده برای انتقام سخت در محرم، گفت: انتقام محرم باعث دلشادی بسیاری از مردم انقلاب اسلامی و حتی آزادی خواهان جهان شده است.

طبرسی با اعلام اینکه در این حادثه تروریستی بیش از 40 نفر از دشمنان اسلام نابود شدند، افزود: انتقام سخت از دشمنان اسلام به محوریت سپاه باعث شده است که دشمن حواس جمع باشد که اینجا عربستان نیست که مثل گاو شیرده آنها را بدوشید و بعد از آن در بین جهانیان آنها را با اظهارات نامناسب خار و خفیف کنید.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی با تکیه بر توان داخلی و با قدرت نظامی که دارد به عنوان قدرت برزرگ نظامی دنیا محسوب شده و هیچ کشوری به خودش اجازه نمی دهد که در برابر این نیروی نظامی ایستادگی و مقاومت کند.

امام جمعه ساری یادآور شد: توان نظامی ما زمینه ایجاد امنیت را فراهم کرده و جهان اسلام امروز به این قدرت نظامی کشور ما به خودش می‌بالد.

وی در ارتباط با مشکلات اقتصادی و اقدامات دولت، تصریح کرد: دلار سیر نزولی به خودش گرفته است و انتظار هست که این روند همچنان ادامه داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران با اعلام اینکه تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی فعلی تثبیت نرخ ارز هست، ادامه داد: روند نزولی تا متعادل سازی قیمت‌ها در دستور کار قرار گیرد.

طبرسی گفت: دولت باید تلاش کند که امنیت اقتصادی قشر کم برخودار جامعه فراهم شود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه