logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

آخرین وضعیت آب و هوایی سیستان وبلوچستان؛

غلظت گرد و غبار در زابل به ۱۹ برابر حدمجاز رسید/ مسیر کوتیج به رمشک در جنوب استان بازگشایی شد

غلظت گرد و غبار در زابل به ۱۹ برابر حدمجاز رسید/ مسیر کوتیج به رمشک در جنوب استان بازگشایی شد
مسیر کوتیج به رمشک در محدوده شهرستان فنوج در جنوب سیستان وبلوچستان که به دلیل طغیان رودخانه محلی مسدود شده بود بامداد امروزبازگشایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، روز گذشته بر اثر طغیان رودخانه محلی مسیر کوتیج به رمشک در محدوده شهرستان فنوج در جنوب این استان مسدود شد که این مشکل بامداد امروز با تلاش نیروهای راهداری بازگشایی شد.
به گفته عبدالرحمان شهنوازی مدیر کل مدیریت بحران استان تغییرات جوی و ریزش باران سبب طغیان این رودخانه محلی و در نتیجه بستن راه ارتباطی کوتیج به رمشک شهرستان فنوج در جنوب استان شده است.
در همین راستا علی ملاشاهی رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی سیستان و بلوچستان در خصوص آخرین وضعیت آب و هوایی استان در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون اظهار کرد: از شب گذشته تا کنون شاهد تشدید وزش باد در شهرهای شمالی استان هستیم به گونه ای که حداکثر سرعت وزش باد در زابل به 95 کیلومتر بر ساعت رسیده است.
وی با بیان اینکه وزش باد سبب کاهش دید تا شعاع 900 متر در این شهر شد، افزود: حداکثر غلظت غبار در ایستگاه فرودگاهی زابل به 19 برابر حدمجاز رسید که انتظار می رود تا فردا وزش شدید باد در شهرهای شمالی تداوم داشته باشد که این روند در محورهای مواصلاتی شمال و شمال غرب سبب کاهش دید نیز خواهد شد.
رئیس گروه پیش بینی و هشدار هواشناسی استان در ادامه از کاسته شدن وزش باد تا روز سه شنبه خبر داد و گفت: از امروز دمای هوا در نواحی مرکزی و شمال استان 8 تا 10 درجه کاهش پیدا می کند.
گفتنی است در شبانه روز گذشته زاهدان با حداقل دمای 15 درجه سانتی گراد خنک ترین شهر و دلگان با حداکثر دمای 40 درجه سانتی گراد گرمترین شهرهای استان بوده اند.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
, عصرهامون ,
, د،,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه