logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام جمعه ایجرود

ائتلاف مبارزه با داعش ترفند دوباره آمریکا برای حضور در منطقه است

ائتلاف مبارزه با داعش ترفند دوباره آمریکا برای حضور در منطقه است
امام جمعه ایجرود با اشاره به ائتلاف آمریکا و هم پیمانانش برای مبارزه با گروه تروریستی داعش، گفت: هدف اصلی این ائتلاف نابودی تروریست ها نیست بلکه این ائتلاف در واقع ترفند دوباره استکبار جهانی برای حضور در منطقه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نوین خبر حجت الاسلام محمدی مطلق در خطبه های این هفته نماز جمعه ایجرود ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار داشت: امنیت، آرامش و عزت امروز به برکت دوران دفاع مقدس حاصل شده است و همه ما مدیون یک مقطع تاریخی به نام دفاع مقدس هستیم.
امام جمعه ایجرود اظهارکرد: آمریکا بیش از سه دهه است که ایران را به جنگ نظامی تهدید می‏‌کند اما به برکت دفاع مقدس جرات حمله به کشورمان را ندارد

, شبکه اطلاع رسانی دانا, نوین خبر,
,

وی با اشاره به فرا رسیدن اول مهر به بازگشایی مدارس و مراکز تحصیلی اشاره کرد و افزود: آغاز سال تحصیلی زمان شکوفایی علمی دانش آموزان ،دانشجویان و طلاب است که شور ونشاط علمی را به کشور باز می گرداند.
امام جمعه ایجرود خاطر نشان کرد:مسوولان آموزش وپرورش توجه کنند در کنار آموزش به تزکیه نفس و تهذیب نفس نیز توجه داشته باشند و به مسایل تربیتی به ویژه نماز توجه کنند.
حجت الاسلام محمدی مطلق در ادامه به حیله گری های آمریکا در طول تاریخ اشاره کرد و گفت: آمریکا همیشه برای پیشبرد اهداف خود دست به اقداماتی می زند که هیچکدام از آنها در راستای رفاه جامعه انسانی نبوده و از جمله این اقدامات می توان به وجود آوردن و پشتیبانی از گروه های تروریستی همچون القاعده و داعش اشاره کرد.
وی با اشاره به ائتلاف کشورهای غربی و عربی برای مبارزه با گروه تروریستی داعش، گفت: هدف اصلی این ائتلاف نابودی تروریست ها نیست بلکه این ائتلاف در واقع پوششی برای حضور دوباره آمریکا در خاورمیانه است.

,
,
,
,

امام جمعه ایجرود عنوان کرد: داعش دست پرورده آمریکا بوده و با پشتیبانی کشورهای عربی منطقه تجهیز شده و باسلاح های آمریکایی دست به جنایت می زند و امروز طرح حمله آمریکا به داعش چیزی جزهمان حیله گری ها و مکاری های آمریکا نیست که از این رهگذر قصد دارد که یک بار دیگرمنطقه را به آشوب بکشاند، تفرقه ایجادکند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه