logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

محمد صادق کوشکی در گفتگو با دانا:

شکایت از رسانه های انقلابی نشانگر میزان صداقت دولت در نقدپذیری است/ چرا روزنامه ها و سایت های منتقد دولت مرتب به دادگاه می روند؟/ دولت مطلب توصیفی را هم نقد می داند

شکایت از رسانه های انقلابی نشانگر میزان صداقت دولت در نقدپذیری است/ چرا روزنامه ها و سایت های منتقد دولت مرتب به دادگاه می روند؟/ دولت مطلب توصیفی را هم نقد می داند
محمدصادق کوشکی کارشناس علوم سیاسی گفت: همین که وطن امروز و کیهان به دادگاه احضار شده اند نشان دهنده صداقت دولت در نقدپذیری است. دولت حتی گزارش های توصیفی را نیز انتقاد حساب می کند و این نشان از میزان صداقت دولت است.
[

محمدصادق کوشکی کارشناس علوم سیاسی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص احضار شدن روزنامه های کیهان و وطن امروز به دادگاه رسانه گفت: احضار شدن این روزنامه ها به دادگاه نشان می دهد که دولت ظرفیت انتقادپذیری بالایی دارد، آقای روحانی بارها گفته بود که ما ظرفیت های بسیار بالایی برای انتقادپذیری داریم و می خواهیم فضای باز ایجاد کنیم و کاری کنیم که همه ی قلم ها صریح و همه افراد صریح القلم شوند یا اینکه می خواهیم قلم های بسته را باز کنیم. روحانی اظهارات زیادی از این دست داشت و این نشانگر میزان تحمل دولت و نقدپذیری آن است و دلیل دیگری نمی تواند داشته باشد.

, محمدصادق کوشکی, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیهان, وطن امروز , , روحانی,

,

 

,  ,

وی افزود: همین که وطن امروز و کیهان به دادگاه احضار شده اند نشان دهنده صداقت دولت در نقدپذیری است. دولت حتی گزارش های توصیفی را نیز انتقاد حساب می کند و این نشان از میزان صداقت دولت است.

,

 

,

کوشکی در مورد دوگانگی نظارت بر مطبوعات و دلیل این که روزنامه های حامی دولت چرا به دادگاه احضار نمی شوند خاطرنشان کرد: وقتی که دولت می گوید "می خواهیم قلم های بسته را باز کنیم و فضای بسته را آزاد کنیم و می خواهیم آزادی بیان ایجاد کنیم، همه در نقد دولت آزاد هستند، همه هر چه که می خواهند دولت را می توانند نقد کنند،" شکایت از این دو روزنامه نشانگر میزان صداقت دولت است. دلیل این که کسی با روزنامه های حامی دولت مانند روزنامه شرق برخورد نمی کند این است که کسی از آنها شکایت نمی کند؛ دستگاه های مربوطه نسبت به مطبوعات اصلاح طلب خیلی مهربان هستند، یعنی وقتی که روزنامه ابتکار می آید در کاریکاتورش به منتقدان FATF اهانت زشتی می کند، دستگاه مربوطه باید بیاید و اجازه این کار را ندهد چون روزنامه حق اهانت ندارد ولی این کار را نمی کند یا وقتی روزنامه یا سایت اصلاح طلبی می آید و حمله تروریستی اهواز را نشانه خشونت نیروهای مسلح ما می داند و دلیل حمله مسلحانه اهواز را ارجاع می دهد به این که نیروهای مسلح ما خشن هستند و از تروریست ها دفاع می کند، دستگاه های مربوطه در این مساله دقت نمی کنند و یا با رافت اسلامی برخورد می کنند و آن سایت یا کاریکاتوریست را مورد پرسش قرار نمی دهد که چرا از تروریست ها دفاع کرده اند.

, کوشکی , روزنامه شرق, FATF , حمله تروریستی اهواز,

 

,

محمد صادق کوشکی در پایان گفت: این نکته وجود دارد که چرا از روزنامه ها و نشریات و سایت های منتقد دولت مرتب به دادگاه می روند؟ این نشانگر میزان صبر، انتقادپذیری و صداقت دولت و ادعایی است که واقع بیان می کند "همه از ما می توانند انتقاد کنند."

, محمد صادق کوشکی ,

 

,  ,

 

,  ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه