logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی زنجان:

کاهش 1.8 درصدی ضایعات کمباین در مزارع گندم استان زنجان/ 110 کمباین به ناوگان کشاورزی استان زنجان اضافه شد

کاهش 1.8 درصدی ضایعات کمباین در مزارع گندم استان زنجان/ 110 کمباین به ناوگان کشاورزی استان زنجان اضافه شد
رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی زنجان از اضافه شدن 110 کمباین به ناوگان کشاورزی استان زنجان خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مظفر یوسفی پور در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; اظهار کرد: امسال به منظور رسیدن به برآوردی دقیق از درصد و حجم ریزش ها در مزارع گندم در قالب پروژه ملی «مستند‌سازی ضایعات گندم» با همکاری و مشارکت اداره مکانیزاسیون سازمان، مدیریت زراعت و موسسه تحقیقات فنی و مهندسی، عملا با حضور در مزارع با به کارگیری تجهیزات تخصصی مورد نیاز، ریزش‌های طبیعی قبل از برداشت و ریزش‌های حین برداشت 20 کمباین (سهمیه ابلاغی استان) اندازه گیری شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی از کاهش 1.8 درصدی ضایعات کمباین در مزارع گندم استان زنجان خبر داد و افزود: بر اساس نتایج این پروژه امسال ضایعات کمباین در مزارع استان 3 درصد اندازه گیری شد درحالی که این عدد سال گذشته 4.8 درصد برآورد شده بود.

,

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی زنجان با بیان اینکه امسال عملیات برداشت گندم در استان زنجان توسط بیش از 784 دستگاه کمباین بومی و مهاجر انجام شد، خاطرنشان کرد: به منظور کنترل ریزش‌ها و به حداقل رساندن ضایعات گندم در روند برداشت، امسال تمهیدات مختلفی در استان به کار گرفته شد به طوری که در این راستا با 6 راننده ماهر قرارداد بسته شد تا با همکاری کارشناسان اکیپ های نظارتی از نظر فنی بر عملکرد راننده و کمباین نظارت داشته باشند.

,

یوسفی پور با اشاره به فعالیت 40 اکیپ کارشناسی طی سال جاری در مزارع گندم استان زنجان بیان کرد: این کارشناسان به همراه رانندگان ماهر به طور مستمر در مزارع حضور پیدا کرده و با انجام معاینه فنی کمباین ها بر روند برداشت نظارت دقیق و مستمر داشتند.

,

رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان همچنین از اضافه شدن 110 دستگاه کمباین نو طی سال‌های اخیر به ناوگان ماشینی استان خبر‌داد و به کارگیری این تعداد کمباین و نظارت‌های فنی دقیق و مستمر را از عوامل اصلی کاهش ریزش‌های حین برداشت در مزارع گندم استان برشمرد.  

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه