logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان:

دستگیری اعضای باند بزرگ قاچاق درسیستان و بلوچستان/بیش از ۲ تن مواد افیونی درنیکشهر کشف شد

دستگیری اعضای باند بزرگ قاچاق درسیستان و بلوچستان/بیش از ۲ تن مواد افیونی درنیکشهر کشف شد
فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان از دستگیری اعضای باند حرفه ای قاچاق و کشف بیش از دو تن مواد افیونی در عملیات شب گذشته پلیس شهرستان "نیکشهر" خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سردار محمد قنبری در تشریح این خبر به اصحاب رسانه گفت:  در راستای مبارزه شبانه روزی با سوداگران مرگ، پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نیکشهر با پشتیبانی اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (ع) از فعالیت یک باند بزرگ قاچاق مواد افیونی که با استفاده از خودروهای تیزرو قصد جابه جایی محموله سنگین مواد افیونی را از مناطق مرزی به عمق کشور را داشتند، مطلع شدند.
وی افزود: تیم های عملیات ویژه پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان نیکشهر پس از چندین شبانه روز تحقیقات گسترده پلیسی با رصد مداوم تحرکات اعضای این باند حرفه ای قاچاق، شب گذشته قاچاقچیان را در حال جابه جایی محموله سنگین مواد مخدر در یکی از محورهای مواصلاتی کوهستانی شهرستان شناسایی و با آنان درگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان تصریح کرد: در این عملیات شبانه که با آتش پرحجم جان برکفان پلیس مبارزه با مواد مخدر همراه بود، 3 تن از اعضای این باند دستگیر و دیگراعضای باند با استفاده از تاریکی هوا متواری شدند.
وی با اشاره به توقیف دو دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت از اعضای این باند ادامه داد: در این عملیات تکاوران پلیس در پاک سازی منطقه 2 تن و 91 کیلو و 779 گرم تریاک، 9 کیلو و 200 گرم حشیش، 7 کیلوگرم هروئین و 15 کیلوگرم سایر مواد مخدر کشف کردند.
سردار قنبری با اشاره به ادامه تحقیقات برای دستگیری اعضای متواری این باند قاچاق اظهار داشت: یکی از ماموریت های مهم پلیس، مبارزه با هرگونه حمل، نگهداری، خرید و فروش و قاچاق مواد مخدر به عنوان بلای خانمان سوز جامعه است و برخورد نیروی انتظامی در این راستا محکم، قاطع و مستمر خواهد بود و اجازه نخواهد داد قاچاقچیان به اهداف پلید خود دست پیدا کنند.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون، ,
,
, ،,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه