به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر کل بحران استان ایلام درباره اقدامات انجام شده همزمان با طوفان شب گذشته و تاثیر آن بر تردد زوار اربعین به خبرنگار تیتریک گفت: روز گذشته به دنبال طوفانی که در استان ایلام به وقوع پیوست، استاندار ایلام پای کار آمد و به صورت عملیاتی اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران را دعوت کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,سعید کریمیان افزود: به دستور استاندار در تمامی شهرستان های ایلام به ویژه مهران، شورای هماهنگی فوری تشکیل شد، دستگاه های خدمات رسان علاوه بر امکانات پیشین در مرز مهران مستقر شدند و به واسطه از بین رفتن بخشی از امکانات، تجهیزات جایگزین ارسال شد.
,وی اظهار داشت: دستور عدم تردد زوار در مرز مهران طی شب گذشته صادر شد و زواری که از 5 مسیر ورودی وارد استان اسلام شدند، با هماهنگی فرمانداران در اماکن عمومی، مساجد، مدارس و ... اسکان یافتند زیرا با طوفان دیشب، بخشی از زیرساخت ها آسیب دیدند.
,کریمیان با اشاره به اینکه پلیس راه، راهداری، مدیران و فرمانداران پای کار بودند، تصریح کرد: استاندار ایلام دستور داد هیچ مشکلی در حوزه برق، آب و ... ایجاد نشود، خوشبختانه امکانات به مرز مهران گسیل شده است و امروز تشرف زوار برای عتبات عالیات به وضعیت عادی بازگشته است.
,وی گفت: 23 مصدوم طوفان شب گذشته ایلام سرپایی مداوا شدند که غالب آنها نیروهای خدمات رسان و هلال احمر بودند و یک شهروند ایلامی که جز زوار نبود فوت شد که علت آن در دست بررسی است.
,مدیر کل بحران استان ایلام در خاتمه خاطرنشان داشت: روزانه میانگین 60 هزار زائر اربعین از مرز مهران و ایلام تردد می کنند و یک میلیون و 600 هزار نفر در سامانه استان ایلام ثبت نام کرده اند.
,,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه