یادداشت؛

پارسال خودتان کاشتید دیگر گلایه و شکایت چرا؟!

پارسال خودتان کاشتید دیگر گلایه و شکایت چرا؟!
کاک جلال اگر واقعا می خواهی به طرف مردم بازگردی یک پیام ویدئویی منتشر کن و به اشتباه خودت اعتراف کن، اعتراف کن که قبول ریاست ستاد روحانی کار اشتباهی بوده و نباید این کار را می کردی!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، دیروز مطلب جالبی از رئیس خودخوانده اصلاحات در کردستان دیدم. در این مطلب آقای جلالی زاده اقدام به خودزنی و نقد اصلاحات نموده است و از سکوت اصلاح طلبان کردستان در مقابل مسایل و مشکلات جامعه گله کرده است . سوال اصلی این است مگر در زمان زاهدی همین لجنزاری که الان هست نبود؟ مگر همین فساد نهادینه شده و این فقر و فلاکت و تبعیضی که الان هست نبود؟ مگر در زمان زاهدی غیر بومی نداشتیم؟ آیا زمان زاهدی هم رئیس اوقاف اهل تشیع نبود؟ و در کل آیا زمان زاهدی کردستان مدینه ی فاضله بود؟ پس چرا شما در سال 96 در نقش مدافع سیستم درآمدی و رئیس ستاد شدی؟ می دانی قبول رئیس ستاد روحانی شدن یعنی چه؟ یعنی مهر تایید زدن بر دولت روحانی در کردستان، یعنی رضایت کامل از تیم مدیریتی روحانی در کردستان و تلاش برای تداوم آن. در سال 96 که شما و دار و دسته ی شما آن معرکه گیری مسخره را در چهار راه صفری راه انداخته بودی چرا از مسایل و مشکلات موجود در کردستان انتقاد نمی کردی؟ چرا آن زمان که میلیاردها تومان پول نامشروع و بادآورده در ستاد روحانی حیف و میل میشد نسبت به شرایط موجود انتقاد نمی کردی؟ شما که تا پارسال صبحانه را با شریعتمداری می خوردی نهار را با اسحاق خان و شام را با مرتضی بانک، آن زمان چرا به وضع موجود انتقاد نمی کردی؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,

کاک جلال، دولت اول روحانی با دولت دوم آن در کردستان هیچ تفاوت و فرقی ندارد پس چرا رئیس ستاد شدی؟ می دانی چرا ، چون در پشت پرده اسحاق خان و شریعتمداری قولهایی به شما دادند و شما در نهایت خامی دلخوش کردی به آن قولهایی بی پایه و اساس غافل از اینکه آنها برای (باوک خویشیان بقایان نیه) کاک جلال میشه بفرمایید چه قول و وعده ای به شما دادند؟ وعده سفارت در کدام کشور را دادند؟ آیا اگر اکنون سفیر در بورکینافاسو بودی هم اینگونه به نقد اصلاحات و دولت روحانی می پرداختی یا نه در آن صورت دولت روحانی بهترین دولت در کل تاریخ و در کل کائنات بود!! کاک جلال بس است دروغ بس است عوام فریبی بس است ریا و تزویر . وضع موجودی که شما اکنون از آن انتقاد می کنی فرزند نامشروع ستاد روحانی در کردستان است که شما رئیس آن بودی، این میوه گندیده که اکنون از آن انتقاد می کنی حاصل تخم لقی است که شما پارسال در ستاد روحانی کاشتی دیگر گله و شکایت چرا ؟!

,

 

,

در جایی دیگر از مطلب گله کرده ای از عدم استفاده از نیروهای اصلاح طلب و فعال در ستاد روحانی !! میشه نام ببری میشه مثال بزنی چون هر بی سرپایی هر تازه به دوران رسیده ای هر نوکیسه ای در ستاد روحانی بود اکنون فرماندار و بخشدار و مدیرکل شده است دیگر نمی دانم گله و شکایت شما از چیست؟ نوشته ای اصلاح طلبی یعنی مبارزه با فساد و آفت ها و آسیب ها در جامعه و در داخل حاکمیت، ولا کاک جلال شواهد و قرائن نشان می دهد الان اصلاحات بیشتر خودش فساد و آفت و آسیب شده است تا وسیله ای برای مبارزه با آن . آقای جلالی زاده یکماه بعد از انتخابات پارسال یعنی خرداد 96 به علت نقدهایی چهارساله ام از زاهدی و تیم مدیریتی ناکارآمد او در کردستان و به علت اعتراض به همان قضایایی که شما از آن گله کرده ای و با شکایت شخص زاهدی در دادگاه سنندج دستبند و بازداشت شدم، شما آن زمان کجا بودی؟ مشغول زدوبند با جهانگیری و شریعتمداری بودی و اکنون که به وعده های خود پایبند نبوده اند و حتی جواب تلفن شما را نمی دهند منتقد شده ای و از وضع موجود شکایت می کنی و همکیشان خود را متهم به سکوت می کنی. یکی از همین افراد که سکوت کرده هم ولایتی شماست که می خواهی او را نماینده کنی، ایشان چرا سکوت کرده؟ خلاصه ی کلام اینکه همانگونه که ننگ سوم اسفند تا آخر عمر بر پیشانی ارباب شما عبداله رمضانزاده خواهد بود ننگ ریاست ستاد شما هم تا آخر عمر بر پیشانی شما قرار دارد و حتی بر روی سنگ قبرت هم باید نوشت شادروان جلال جلالی زاده رئیس ستاد روحانی در کردستان پس تلاش بیهوده نکن که با نقد اصلاحات و کمک از علم اصول و به کاربردن کلمات قلمبه و سلنبه چهره خود را تطهیر و بازسازی کنی.

,

 

,

کاک جلال اگر واقعا می خواهی به طرف مردم بازگردی یک پیام ویدئویی منتشر کن و به اشتباه خودت اعتراف کن، اعتراف کن که قبول ریاست ستاد روحانی کار اشتباهی بوده و نباید این کار را می کردی، اعتراف کن که با اقدامات خود در انتخابات مجلس هفتم بخصوص دور دوم آن به مردم کردستان خیانت کردی، اعتراف کن که در روند انتخاب استاندار کردستان در سال 96 کارشکنی کردی و به مردم خیانت کردی و در کل بخاطر اقدامات خود در بیست سال گذشته از مردم طلب حلالیت کن و در این صورت شاید یک مقدار بتوانی چهره ی خود را بازسازی کنی. و در نهایت سعی نکن در میان اصلاح طلبان خود را آدم خوبه ی قصه نشان دهی چون همه شما سروته یک کرباس هستید.

,

 

,

دلیر بهمنی

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه