اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

عضو کمسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی:

دستگیری دیپلمات ایرانی شیطنت صهیونیست‌هاست

دستگیری دیپلمات ایرانی شیطنت صهیونیست‌هاست
عضو کمسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به دستگیری اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی و متهم نمودن وی به تلاش برای ایجاد اختلال در برگزاری اجلاس گروهک منافقین در پاریس؛ گفت: این اتهامات کذب بوده و شیطنتی بیش از سوی صهیونیست‌ها نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اردشیر نوریان نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ ضمن اشاره به دستگیری اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی و متهم نمودن وی به تلاش برای ایجاد اختلال در برگزاری اجلاس گروهک منافقین در پاریس؛ اظهار کرد: این اتهامات کذب بوده و شیطنتی بیش از سوی صهیونیست‌ها نیست.

عضو کمسیون امنیت ملی در مجلس شورای اسلامی افزود: وزارت امور خارجه کشور در حال رایزنی با آلمان و بلژیک بوده در حال رفع این اتهامات است.

وی به ترس رژیم صهیونیستی از ایجاد رابطه میان ایران و اتحادیه اروپا اشاره و تاکید کرد: هرگاه سیاست خارجه کشور در جهت نزدیک شدن و ایجاد روابط مستحکم‌تر با اتحادیه اروپا حرکت کرده است عده‌ای به عمد اتفاقاتی این چنینی ایجاد کرده و موجب اختلال در این روند اتحاد ایجاد می کنند.

نوریان به برگزاری جلسه میان پنج کشور ایران، انگلیس، فرانسه، آلمان و روسیه در روز سیزده آبان اشاره و گفت: چهار کشور اتحادیه اروپا در این روز به ایران آمده و قرار بود توافق‌نامه کانال ارتباطی ایران و اروپا رونمایی شود که درست همان زمان این اتفاق افتاد و جلسه کنسل شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه