اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کاهش ۶۸۰ هزار تومانی قیمت سکه در یک هفته/قیمت دلار ۸درصد ارزان شد

کاهش ۶۸۰ هزار تومانی قیمت سکه در یک هفته/قیمت دلار ۸درصد ارزان شد
رئیس ­کمیسیون تخصصی­ طلا و جواهر گفت: از اول هفته تا کنون شاهد کاهش ۱۵ درصدی قیمت طلا و سکه هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد کشتی آرای افزود: قیمت سکه که در اول هفته 4 میلیون و 600 هزار تومان بود امروز به 3میلیون و 920 هزار تومان رسید، همچنین قیمت طلا از هر گرم 425 هزار تومان در اول هفته به 360 هزار و 600 تومان­ رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی کاهش قیمت جهانی طلا و کاهش قیمت ارز را دو عامل مهم کاهش قیمت طلا و سکه دانست و گفت: این دو فاکتور بسیار مهم،​ هم زمان کاهش پیدا کرده و باعث افت قیمت ها در بازار شده است.

کشتی آرای گفت: انتظار می رفت بعد از شروع تحریم در بازار،­ شوک قیمتی داشته باشیم ولی کنترل قیمت ارز توسط بانک مرکزی سبب کاهش قیمت ارز و سکه در بازار آزاد شده است.

وی ادامه داد: قیمت طلا در بازارهای جهانی از هزار و 233 دلار در هر اونس از اول هفته­ به هزار و­ 200 رسیده است و این یعنی دو و نیم درصد کاهش قیمت جهانی طلا است.

رئیس­ کمیسیون تخصصی طلا و جواهر گفت: در طی یک هفته اخیر 15 درصد قیمت سکه و طلا کاهش پیدا کرده است و قیمت ارز نیز طی یک هفته 8درصد کاهش یافته است .

وی درباره حباب سکه گفت: حباب سکه نیز که در ­چند روز اخیر بالای 400 هزار تومان بود به دلیل­­ کاهش تقاضا و کاهش قیمت ها،­ به حدود 300 هزار تومان کاهش پیدا کرده است.

کشتی آرای گفت: وقتی قیمت ها روبه کاهش می رود بیشتر مردم فروشنده هستند تا خریدار و همچنین بسیاری از افراد هم دست نگه می دارند که قیمت ها بیشتر کاهش پیدا کند به همین دلیل دیروز بازار با سردی و بلاتکلیفی روبه رو بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

وی افزود: روز گذشته تقاضا برای خرید طلا کم ­و قیمت ها در ساعت های اولیه روبه کاهش بوده و قیمت هر سکه صد هزار تومان کاهش داشت.

,

کشتی آرای گفت: روند کاهش قیمت به کنترل قیمت ارز توسط بانک مرکزی بستگی دارد و ما شاهد ثبات قیمت در بازار هستیم.

, قیمت ارز ,

گفتنی است روز گذشته هر سکه تمام بهار آزادی 3میلیون و 920 هزار تومان، نیم سکه 2 میلیون و­ 20 هزار تومان، ربع سکه یک میلیون و 100 هزارتومان، سکه­ یک گرمی 660 هزار تومان،­ هر مثقال طلا یک میلیون و 560 هزار تومان و هر گرم طلای 18 عیار 360 هزار و 600 تومان معامله شد.

, سکه تمام بهار آزادی ,

انتهای پیام/ط

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه