اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس پلیس فتا استان مرکزی خبر داد:

دستگیری مدیر کانال تلگرامی عامل هتک حیثیت دانشجویان در استان مرکزی

دستگیری مدیر کانال تلگرامی عامل هتک حیثیت دانشجویان در استان مرکزی
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: فردی که با راه‌اندازی یک کانال تلگرامی،دریکی از دانشگاه‌های سطح استان، باعث هتک حیثیت برخی دانشجویان شده بود، در تحقیقات پلیس فتا استان شناسایی و دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری دیار آفتاب؛  شناسایی و دستگیری عامل هتک حیثیت در فضای مجازی در استان خبر داد و گفت: این مجرم سایبری، با بهره‌گیری از شبکه اجتماعی تلگرام با تعداد اعضای بیش از ۴۰۰۰ نفر اقدام به بر هم زدن امنیت روانی در محیط یکی از دانشگاه‌های استان شده و برای چندین نفر از دانشجویان خانم، مشکلات متعددی را ایجاد کرده بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

وی افزود:‌ با شکایت چند نفر از دانشجویان، تحقیقات کارشناسان پلیس برای شناسایی این فرد آغاز شد و سرانجام، در مراحل اقدامات تخصصی کارشناسان پلیس، این فرد شناسایی و دستگیر شد.

,

این مقام انتظامی یادآور شد: با احضار این فرد به پلیس فتا، متهم در مواجهه با مستندات پرونده، اعتراف کرد کلیه اعمال مجرمانه خود را با استفاده از یک ربات تلگرامی و باهدف سرگرمی انجام داده است.

,

آنقی با اشاره به اعزام متهم به دادسرا به شهروندان هشدار داد: با توجه این‌که پرونده‌های هتک حیثیت و نشر اکاذیب در فضای مجازی رو به افزایش است ؛کاربران سعی کنند در اکانت شبکه‌های اجتماعی خود تنظیمات حریم شخصی امنیتی را لحاظ کنند تا مورد سوءاستفاده مجرمان قرار نگیرند.

,

 رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کاربران هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام‌رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرسwww.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند .

, www.cyberpolice.ir,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه