به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه ، در ابتدای این نشست عباس علی پور مدیر باشگاه شهدای ۱۲ دی بعنوان متولی برگزاری این جلسه ضمن خیر مقدم به حضار و گرامیداشت هفته دفاع مقدس ، اهداف این نشست را همفکری و مطرح شدن نظرات بزرگان والیبال گنبد در جهت بهبود وضعیت والیبال در این شهرستان معرفی کرد و افزود: اگر این نظرات تجوید شود خروجی مناسبی خواهد داشت تا مسئولین ورزش گنبد بتوانند از آن استفاده کنند .
در ادامه این نشست نیز تعدادی از حضار به نوبت دیدگاه های خود را در پیرامون نیز وضعیت فعلی والیبال گنبد مطرح کردند و خواستار ادامه ی این نشست و تشکیل NGO حامیان ورزش والیبال گنبد شدند.
,

آنا محمد قرنجیک یکی از اعضای شورای شهر گنبدکاووس نیز در این نشست در سخنانی ضمن تبریک کسب رتبه ششم توسط تیم ملی والیبال ایران در رقابت های جهانی لهستان ، ساخت یک برنامه تلویزیونی همچون برنامه نود را برای نقد و بررسی والیبال موثر خواند.
,
,
,
,
,
, , ,
,
,
وی همچنین از سفراسپانسری جدید برای والیبال و تیم داری در سوپر لیگ والیبال ، به گنبد خبر داد و خواستار حمایت از اسپانسر های موجود در ورزش گنبد شد.
قرنجیک در ادامه اذعان کرد که جهت حمایت و قدردانی از ورزشکاران عرصه ملی این شهرستان و ایجاد انگیزه در بین جوانان می توان خیابانی را در گنبد کاووس به نام این ورزشکاران کرد و فرهاد قائمی ستاره ی گنبدی حاضر در تیم ملی والیبال بعنوان شروع این کار باشد.
در پایان این نشست بنا شد تا این نشست ها با حضور تمامی بزرگان والیبال گنبد ادامه یابد و اتحادیه ای نیز در همین زمینه تشکیل شود تا در آن بزرگان والیبال گنبد به بیان دیدگاه ها و نظرات خود و همفکری در جهت بهبود وضعیت والیبال گنبد بپردازند.
همچنین در این نشست از تمامی بزرگان و دوستداران والیبال گنبد دعوت شد تا در نشست های آینده شرکت نمایند و و در دومین جلسه که هفته ی آینده برگزار می شود افرادی بعنوان هیئت امنای این اتحادیه یا «NGO حامیان ورزش» والیبال گنبد انتخاب شوند .
گفتنی است آنا محمد قرنجیک عضو شورای شهر گنبد ، عباس علی پور مدیر باشگاه شهدای ۱۲ دی ، بای محمد دوجی، منصور جزیده طاهر آزمون از مربیان و پیشکسواتان والیبال گنبد ، رحمان رئوفی بازیکن والیبال ، عاشوری از پیشکسوتان والیبال نشسته و جمعی از اصحاب رسانه در این نشست حضور داشتند.
,
,
,
,
, ,
,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه