logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

در گفتگو با رئیس اداره بهزیستی درگز مطرح شد:

معلولان به احترام نیاز دارند نه ترحم

معلولان به احترام نیاز دارند نه ترحم
رئیس اداره بهزیستی درگز گفت: اکثر مردم وقتی با یک فرد معلول مواجه می شوند با دید ترحم آمیز به او نگاه می کنند این در حالی است که معلولان به احترام نیاز دارند نه ترحم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن خوش نسب در گفتگو با درگزخبر؛ به یادآوری گوشه ای از هزاران مشکل معلولان در اجتماع پرداخت و اظهار کرد: فلسفه نامگذاری 12 آذر به نام روز جهانی معلول این است که اذهان عمومی مردم نسبت به مشکلات این عزیزان رشد یافته و توجه ویژه ای به آنها شود، تا بتوانیم درصد مشارکت معلولان را در مسائل سیاسی، فرهنگی و اجتماعی کشور بیش از پیش کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی عنوان کرد: بر اساس آمارهای رسمی، بین 10 تا 15 درصد مردم جهان دچار معلولیت هستند که این رقم در کشورهای در حال توسعه بین 12 تا 13 درصد است؛ به عبارتی از 7 میلیارد جمعیت کره زمین، چیزی در حدود 800 میلیون معلول در دنیا وجود دارد.
رئیس اداره بهزیستی درگز گفت: در اصطلاح لغوی معلول به فردی اطلاق می شود که بر اثر نقص جسمی یا ذهنی، اختلال قابل توجهی در سلامت و کارایی عمومی او به وجود آمده باشد، به طوری که این اختلال از توان فردی و نقش آفرینی او در اجتماع بکاهد.
خوش نسب در ادامه به بررسی اهم مشکلات معلولان سطح شهرستان پرداخت و تبیین کرد: اکثر مردم وقتی با یک فرد معلول مواجه می شوند با دید ترحم آمیز به او نگاه می کنند این در حالی است که معلولان به احترام نیاز دارند نه ترحم؛ احترام به معلول باعث بزرگ شمرده شدن شخصیت او می شود اما ترحم، او را انسانی ذلیل و خوار جلوه می دهد؛ مردم عزیز در این موضوع باید دقت خاصی داشته باشند تا خدای نکرده باعث رنجش این قشر آسیب پذیر جامعه نشوند.
وی افزود: نبود یا کمبود فضاهای آموزشی، رفاهی، تفریحی و ورزشی مناسب سازی شده، از جمله مشکلاتی است که معلولان با آن دست و پنجه نرم می کنند؛ خوشبختانه در شهرستان درگز نمونه های موفقی وجود دارد که با این کمبود امکانات، حائز مقام های قهرمانی در مسابقات پارا آسیایی و پارا المپیک شده اند.
رئیس اداره بهزیستی درگز تاکید کرد: البته این موفقیت ها منحصر به بحث ورزش نیست و در زمینه های علمی و فرهنگی هم هستند افرادی که موفق به کسب رتبه اول دانشگاه ها شده و جزو نخبگان جامعه به شمار می آیند.
خوش نسب اظهار کرد: موارد بیان شده حاکی از این است که معلولین هم می توانند در جامعه حضور موثر و فعالی داشته باشند، البته به شرطی که زمینه حضور آنها را به خوبی فراهم کنیم.
وی مشکل اشتغال را از جمله شایع ترین مشکلات معلولین دانست و تصریح کرد: داشتن شغل به هر انسانی خواه سالم یا معلول هویت می بخشد و بخشی از شخصیت او را تشکیل می دهد؛ متاسفانه خیلی از معلولین علی رغم داشتن مدارک تحصیلی از دانشگاه های معتبر کشور، از داشتن شغل محروم هستند، این در حالی است که به کارگیری معلولان در پست هایی که توانایی انجام آن را دارند نه تنها به نفع فرد، بلکه به نفع جامعه است.
رئیس اداره بهزیستی درگز ابراز کرد: عدم مناسب سازی خیابان ها، سازمان ها، منازل و سیستم های حمل و نقل، فاجعه بار ترین مشکل و به عبارتی مادر تمام مشکلات معلولین شهرستان درگز است؛ شهرداری و نظام مهندسی باید به این مساله ورود جدی پیدا کرده و زمینه مناسب سازی شهر برای تردد معلولین را فراهم کند.
خوش نسب در پایان با اشاره به طرح ریشه کنی فلج اطفال و طرح مبارزه با تنبلی چشم خاطر نشان کرد: خوشبختانه این دو طرح که قریب به 20 سال از اجرای آنها می گذرد و جزو افتخارات نظام محسوب می شوند، توانسته اند فلج اطفال را به طور کلی ریشه کن کرده و از نابینایی و کم بینایی ده ها هزار کودک در سطح کشور جلوگیری کنند.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه