به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد حسینی دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در گفتگو با راه آرمان ؛ در خصوص وضعیت و رویکرد دیپلماسی کشور گفت: شاهد خروج آمریکا از برجام بودیم و در این زمینه انتظار این بود که وزارت امور خارجه مواضع قاطعی اتخاذ کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان, راه آرمان,وی با اشاره به اینکه در گذشته نیز بارها شاهد خروج آمریکا از توافقات بوده ایم، عنوان کرد: بنا بر این بود که چنانچه این دولت مجددا نقض توافق نامه داشته باشد ما نیز همکاری خودمان را ادامه ندهیم و تعهدات و محدودیت هایی را که پذیرفته بوده ایم را مانند گذشته ادامه دهیم.
,دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ادامه داد: در این شرایط بود که بلافاصله رئیس جمهور و وزیر امور خارجه این موضوع را مطرح کردند که اروپایی ها تضمین خواهند داد و ما همکاری خود را ادامه می دهیم هر چند که آمریکا از برجام خارج شده باشد.
,حسینی ابراز کرد:پس از آن نیز شاهد تحریم های متعدد از سوی دولت آمریکا بودیم؛ اما اروپائیان به این وعده که معاهده دیگری را برای همکاری با ایران تنظیم خواهیم کرد عمل نکردند و تاکنون عملا هیچ اتفاقی رخ نداده است، در حالی که رهبری فرمودند"من به اروپایی ها مطمئن نیستم".
,وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی دولت دهم تصریح کرد: نقد دیگری که نسبت به دیپلماسی کشور وجود دارد در زمینه FATF و اصراری که وزارت امور خارجه برای امضاء شدن آن دارد، است.
,حسینی با اشاره به اینکه به FATF اشکالات و ایرادات متعددی وارد شده است، افزود: موضوعی که در بحث تأمین مالی منابع تروریسم بیان شده و شورای نگهبان نیز در این باره بیست و دو اشکال قانونی و شرعی به این لایحه گرفته است؛ این در حالی است که شاهد هستیم آقای ظریف موضوع پولشویی را مطرح می کند.
,دبیر کانون دانشگاهیان ایران اسلامی عنوان کرد: در شرایطی که دنیا ما را متهم به تروریست می کند و رئیس جمهور آمریکا رسما ملت ما را تروریست می خواند؛ بیان کردن چنین سخنانی از جانب وزیر امور خارجه با عقل و خرد سازگار نیست.
,وی اظهار کرد: در ابتدای مذاکرات نیز رئیس جمهور دائما عنوان می کرد که خزانه کشور ایران خالی است؛ در شرایط فعلی هم بیان کردن چنین اظهاراتی اقدام درستی نبوده است.
,حسینی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص عدم اعتماد به آمریکایی ها واروپاییان گفت: در دیدار اخیر رهبری با سران اجلاس وحدت اسلامی،رئیس جمهور مواضع خوب و قاطعی علیه آمریکا، آل سعود و رژیم صهیونیستی داشت که بلافاصله شاهد موضع گیری برخی از کشورهای اروپایی بودیم.
,وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی دولت دهم در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس تجربه سالیان گذشته که به کشور آسیب وارد شده است امیدواریم مسئولان نگاه صحیحی را دنبال کنند و راه برون رفت از مشکلات فعلی ادامه خط مقاومت است و امیدواریم دولتمردان و سیاستمداران ما در عرصه سیاست خارجی تجربه ای را که داشتند مد نظر قرار دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه