مجری طرح آبادانی و پیشرفت گرمی:
طرح آبادانی و پیشرفت «گرمی» آغاز می شود
مجری طرح آبادانی و پیشرفت گرمی گفت:طرح آبادانی و پیشرفت منطقه ای بنیاد مستضعفان در هشتمین شهر کم برخوردار کشور با حضور سعیدی کیا، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در شهرستان گرمی استان اردبیل آغاز می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانما، طرح آبادانی و پیشرفت منطقه ای بنیاد مستضعفان در هشتمین شهر کم برخوردار کشور با حضور سعیدی کیا، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی ، بهنام جو، استاندار اردبیل و جمعی از مسئولان استانی و شهرستان و مدیران بنیاد مستضعفان در شهرستان گرمی استان اردبیل طی مراسمی در فرمانداری گرمی به صورت رسمی آغاز می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانما,سید حسن نعمت الله زاده مجری طرح آبادانی و پیشرفت «گرمی» در منطقه مغان گفت: مهمترین برنامه اولیه اجرای این طرح ملی در منطقه شهرستان گرمی انتخاب مشاور برای مطالعات پایه و شناسایی چالش ها ، استعدادها و فرصت های منطقه برای اجرای برنامه توانمدسازی در روستاهای شهرستان است.
,وی در ادامه افزود: اطلاع رسانی به مردم و مسئولان درخصوص اهداف طرح آبادانی و پیشرفت با رویکرد مشارکت مردم ، توسعه اشتغال و بهبود معیشت مردم روستایی، تامین تسهیلات طرح های اقتصادی و اشتغالزایی از طریق بانک سینا، عقد تفاهم نامه با دستگاه های مختلف برای ارجای طرح نظیر سازمان فنی و حرفه ای و بنیاد مسکن، شناسایی اولویت های فرهنگی ،اقتصادی و اجتماعی منطقه و ایجاد پایگاه راهبردی، برنامه ریزی و مدیریت طرح را از دیگر گام های اجرای طرح آبادانی و پیشرفت گرمی برشمرد.
,نعمت الله زاده در پایان گفت: بر اساس الگوی ملی آبادانی و پیشرفت منطقه ای بنیاد مستضعفان ضمن اجرای پژوهش های امکان سنجی و بررسی پتانسیل های منطقه با همکاری همه سازمان های دولتی و فعال در شهرستان و استان اقدامات موثر و طرح های راهبردی در زمینه اشتغالزایی و معیشت پایدار مردم و همچنین آبادانی منطقه اجرا خواهد شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه