اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران مطرح کرد

جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی/ دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهم‌ترین تخلف در حوزه ساخت‌وساز

جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی/  دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهم‌ترین تخلف در حوزه ساخت‌وساز
نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران گفت: کارگران ساختمانی در بیمه تأمین اجتماعی دیده شده‌اند اما به مهندسان ساختمانی توجهی نشده است و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار ندارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیف‌الله علی‌نیا در گفت‌وگو با بلاغ، در خصوص آخرین وضعیت ساخت‌وساز در مازندران اظهار کرد: در خصوص ساخت‌وساز ساختمانی، در مجموع طی سال‌جاری نسبت به سال قبل با کاهش جدی مواجه هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,

وی افزود: هم اکنون هم با توجه به قیمت مصالح ساختمانی و بلاتکلیفی سازنده‌ها، چشم‌انداز خوبی برای آینده از سوی کارشناسان پیش‌بینی نمی‌شود و در وضعیت حال نیز وضعیت خوبی نداریم.

کاهش 50 درصدی صدور پروانه اشتغال مهندسان
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران  اظهار کرد: طی سال‌جاری تعداد پروانه‌های صادره در مقایسه با مدت مشابه سال قبل در شهرستان‌ها به یک‌دوم و در برخی نیز تا یک‌سوم کاهش پیدا کرده است.

این مسئول ادامه داد: سازمان نظام مهندسی مازندران دارای 35 هزار عضو است که از این میزان، تعداد 13 هزار نفر با پروانه اشتغال و مابقی بدون پروانه اشتغال هستند.

دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهمترین تخلفات ساخت‌وساز در مازندران
علی‌نیا در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر مهمترین تخلفات ساختمانی در ساخت‌وسازهای استان، بیان کرد: در حوزه کنترل و نظارت که هم در شهرستان‌ها و در سطح استان فعال است، بیشترین تخلفات ساخت‌وساز، مربوط به موضوع دونقشه‌ای است. در واقع هر ساختمانی دارای یک دستور نقشه‌ای است که در عمل، به واسطه برخی عوامل نظیر ماده  100 این دستور نقض می‌شود و شاهد سطح اشغال تا 1.5 برابری و گاه 90 درصدی در برخی ساخت‌وسازهای ساختمانی هستیم.


وی اضافه کرد: البته نبود مصالح ساختمانی استاندارد و عدم رعایت مشخصات فنی در ساخت‌وسازهای برخی از شهرهای استان‌ نیز قابل توجه است.

دست کوتاه نظام مهندسی از ورود به مقوله مقاوم‌سازی
نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران در خصوص ورود این سازمان به مقوله مقاوم‌سازی با توجه قرار داشتن استان مازندران روی خط گسل، پاسخ داد: موضوع مقاوم‌سازی در مبحث 22 که تعمیر و نگهداری ساختمان است اشاره شده که در بازرسی‌های دوره‌ای ساختمان لحاظ شده است.

این فعال حوزه ساخت‌وساز در استان ادامه داد: از آن‌جا که در خصوص اجرای مبحث 22 تعمیر و نگهداری، هنوز شیوه‌های اجرایی آن تدوین نشده است، لذا عملا سازمان نظام مهندسی نتوانسته در حوزه مقاوم سازی ورود پیدا کند.

افزایش 40 درصدی قیمت ساختمان در برابر رشد 3 برابری مصالح و دستمزد در مازندران
علی‌نیا در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص افزایش قیمت مسکن طی سال‌جاری پاسخ داد: گرانی مسکن در مازندران در مقایسه با سایر نقاط کشور، خیلی ملموس نیست، با توجه به اینکه قیمت مصالح ساختمانی دو تا 3 برابر شده است اما قیمت ساختمان در مازندران 30 تا 40 درصد رشد داشته است.

دلیل اصلی رکود بازار مسکن عدم تقاضا است
وی با بیان اینکه قیمت فعلی ساختمان در استان در مقایسه با رشد بالای مصالح ساختمانی، رشد چندانی نداشته است؛ متذکر شد: دلایل رکود فعلی ساختمان، عدم تقاضا در بازار است که باید دولت برای افزایش قدرت خرید مردم تمهیداتی را لحاظ کند.


بازار کار و بیمه مهم‌ترین مطالبات مهندسان مازندرانی
نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران در خصوص مهم‌ترین مطالبات و مشکلات حال حاضر مهندسان در استان اظهارنظر کرد: البته بخشی از مطالبات مهندسان در اختیار ما نیست اما از آن چیزی که به ما انتقال شده است آن است که مهندسان انتظار دارند طبق آنچه روی پروانه اشتغال آن‌ها آمده است کار کنند.

این مسئول افزود: البته ما متصدی رونق ساخت‌وساز در استان نیستیم و مهندسان انتظار دارند تا رونق به بازار ساختمان بازگردد و طبق آن‌چه در پروانه‌های صادره آن‌ها آمده است فعالیت کنند.

علی‌نیا در ادامه پاسخ به سوال عمده‌ترین مطالبات مهندسان استان گفت: البته در میان جامعه مهندسان استان، بخشی هم فاقد پروانه هستند که باید زمینه برای کسب مهارت این مهندسان نیز فراهم آورده شود.

جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص اینکه آیا مهندسان هم تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار دارند یا خیر، با بیان اینکه بیمه رایگان درمان برای مهندسان استان حتی مهندسانی که فاقد پروانه اشتغال هستند نیز فراهم آوردیم؛ تصریح کرد: البته مهندسان در این خصوص هم یک بحثی دارند و معتقدند کارگران ساختمانی در بیمه تأمین اجتماعی دیده شده‌اند اما به مهندسان ساختمانی توجهی نشده است و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار ندارند.

نائب رئیس سازمان نظام مهندسی مازندران اضافه کرد: البته برای مهندسان یک بیمه روستایی و عشایری دیده شده است که استفاده این بیمه برای مهندسان خیلی جالب و مطلوب نیست.

این مسئول متذکر شد: در مجموع مهمترین مشکلات مطروحه از سوی آنان، مربوط به بیمه و اشتغال آن‌ها است که از آن‌جا که بیمه در دل اشتغال نهفته است، باید فضا برای رونق اشتغال مساعدتر شود.


کاهش 15 درصدی مشارکت اعضای نظام مهندسی مازندران در انتخابات هیئت مدیره سال‌جاری
علی‌نیا در بخش پایانی این گفت‌وگو در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص مشارکت حداقلی اعضای سازمان نظام مهندسی در انتخابات اخیر هیئت رئیسه این سازمان، مطرح کرد: مبحث اول اینکه بحث مشارکت در همه حوزه‌های اجتماعی و صنفی بر اساس آمارهای قبلی عموما زیر 50 درصد لحاظ شده است.

شرایط جوی و نقد بر عملکرد دو دلیل اصلی مشارکت حداقلی اعضا در انتخابات
وی اضافه کرد: در این دوره، 10 تا 15 درصد کاهش مشارکت نسبت به دوره‌های گذشته داشتیم که مهم‌ترین عامل آن، شرایط جوی ویژه روز انتخابات بود که عملا امکان حضور اعضا را از اقصی نقاط استان به محل برگزاری را سخت کرده بود.

نائب رئیس اول سازمان نظام مهندسی مازندران یادآور شد: البته باید بپذیریم که بخشی از کاهش مشارکت اعضا در انتخابات اخیر به نقد عملکرد سازمان نظام مهندسی استان از سوی مهندسان و نارضایتی آن‌ها هم بر می‌گردد.

اگرچه در یک برهه، به‌دلیل رونق در بازار مسکن، رغبت افراد زیادی به امید اشتغال و کسب درآمد به سمت رشته‎های مهندسی افزایش پیدا کرد، اما رکود در بازار مسکن به خصوص در دو سال اخیر، نه تنها آینده‎ای برای فارغ‌التحصیلان در رشته‎های مهندسی با ساخت و ساز رقم نزد؛ بلکه شاهد افزایش میزان بیکاری در این قشر از جامعه هستیم و گویی باید برای حل مشکلات مهندسان به فکر یک راه حل مهندسی از سوی دولت باشیم.

عدم تطابق تعداد مهندسان مازندران با بازار کار تا رکود و بیکاری
از سویی دیگر جدا از سیطره رکود حاکم بر ساخت‌وسازهای ساختمانی در کشور و طبیعتا در استان، در شرایط حال حاضر، کار برای مهندسان ساختمان متناسب با جمعیت قابل توجه آن‌ها نیست و این عدم تناسب، منجر به بیکاری این قشر و بروز مشکلات مالی برای آنان شده است.

انتهای پیام/
,
,
,
, کاهش 50 درصدی صدور پروانه اشتغال مهندسان , کاهش 50 درصدی صدور پروانه اشتغال مهندسان ,
,
,
,
,
, دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهمترین تخلفات ساخت‌وساز در مازندران, دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها مهمترین تخلفات ساخت‌وساز در مازندران,
,
,
,
, ,
,
,
, دست کوتاه نظام مهندسی از ورود به مقوله مقاوم‌سازی, دست کوتاه نظام مهندسی از ورود به مقوله مقاوم‌سازی,
,
,
,
,
, افزایش 40 درصدی قیمت ساختمان در برابر رشد 3 برابری مصالح و دستمزد در مازندران, افزایش 40 درصدی قیمت ساختمان در برابر رشد 3 برابری مصالح و دستمزد در مازندران,
,
,
, دلیل اصلی رکود بازار مسکن عدم تقاضا است, دلیل اصلی رکود بازار مسکن عدم تقاضا است,
,
,
,
, ,
, بازار کار و بیمه مهم‌ترین مطالبات مهندسان مازندرانی, بازار کار و بیمه مهم‌ترین مطالبات مهندسان مازندرانی,
,
,
,
,
,
,
, جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی, جای خالی مهندسان در پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی,
,
,
,
,
,
,
,
, ,
, کاهش 15 درصدی مشارکت اعضای نظام مهندسی مازندران در انتخابات هیئت مدیره سال‌جاری, کاهش 15 درصدی مشارکت اعضای نظام مهندسی مازندران در انتخابات هیئت مدیره سال‌جاری,
,
,
, شرایط جوی و نقد بر عملکرد دو دلیل اصلی مشارکت حداقلی اعضا در انتخابات, شرایط جوی و نقد بر عملکرد دو دلیل اصلی مشارکت حداقلی اعضا در انتخابات,
,
,
,
,
,
,
, عدم تطابق تعداد مهندسان مازندران با بازار کار تا رکود و بیکاری, عدم تطابق تعداد مهندسان مازندران با بازار کار تا رکود و بیکاری,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه