logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

​مولوی نذیراحمد سلامی:

حمایت از بلوچ و اهل سنت شعار دروغین و توخالی تروریست ها است

حمایت از بلوچ و اهل سنت شعار دروغین و توخالی تروریست ها است
نماینده اهل سنت مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: حمایت از بلوچ و اهل سنت تنها یک شعار توخالی و دروغین است که توسط گروه های تروریستی سرداده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی نذیراحمدسلامی در گفتگو با عصرهامون اظهار کرد: ارتباط صمیمانه و پیوند ناگسستنی مردم با نظام و نظام با مردم در استان سیستان وبلوچستان باعث رعب و وحشت گروه های تروریستی شده است و قصد دارند تا با انجام این قبیل اقدامات وحشیانه موجبات اختلاف میان مردم و نظام را فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: این موضوع که مردم از نظام اسلامی مایوس شوند و خدمات 40ساله آن را به فراموشی بسپارند خیالی خام است که تروریست ها در ذهن پوچ خود پرورش می دهند و باید اعلام کنیم که مردم شیعه و سنی سیستان وبلوچستان مردمانی قدرشناس هستند که هرگز پشت نظام را خالی نخواهند کرد.
وی ادامه داد: اینکه شنیده می شود گروه های تروریستی بعد از هر عمل مجرمانه و وحشیانه خود اعلام می کنند که قصدشان تنها حمایت از اهل سنت است شعاری دروغین و کذب محض است چرا که در این حوادث بسیاری از اهل سنت استان نیز به شهادت رسیده اند که حوادث تروریستی پیشین و تاسوعای چابهار از جمله این موارد می باشد.
مولوی سلامی گفت: تروریست ها تنها با این شعار واهی قصد دارند تا برای خودشان مجوز صادر کنند که می توانند خون ده ها مسلمان بیگناه را بریزند در حالی که هرگونه قتل و خونریزی و به خاک و خون کشیدن انسان های بیگناه از دید اهل سنت مردود و محکوم است.
به گفته نماینده اهل سنت مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری دولت و دستگاه های نظامی و انتظامی باید هرچه سریعتر عاملان این جنایات را شناسایی و به سزای اعمال حیوانی شان برسانند تا درس عبرتی برای سایرین باشد.
انتهای پیام/
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه