اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طی شش ماهه نخست سال جاری صورت گرفت؛

مشارکت ۶ میلیاردی مردم قزوین در طرح‌های نیکوکاری

مشارکت ۶ میلیاردی مردم قزوین در طرح‌های نیکوکاری
طی شش ماه نخست سال جاری مردم شهرستان قزوین با مشارکت در طرح‌های مختلف کمیته امداد بیش از شش میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرزاد فرهادی، در گفت‌وگو با  صبح قزوین اظهار کرد: اعتماد مردمی به کمیته امداد امام خمینی (ره) سرمایه گران سنگی است که باید برای آن شاکر باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی ادامه داد: همین اعتماد مردمی موجب شده تا علیرغم مشکلات مختلف اقتصادی، شاهد رشد کمک‌های مردمی به نیازمندان باشیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین افزود: طی شش ماه نخست سال جاری مردم شهرستان قزوین با مشارکت در طرح‌های مختلف کمیته امداد بیش از شش میلیارد تومان به نیازمندان کمک کردند.

وی بیان کر د: طی شش ماهه نخست سال جاری مردم شهرستان قزوین بیش از یک میلیارد و 239 میلیون تومان در طرح اکرام ایتام مشارکت کرده اند همچنین در همین مدت بیش از 155 میلیون تومان برای کمک به تهیه جهیزیه مددجویان کمک شده است.

واگذاری پلکانی برخی امور به مراکز نیکوکاری 
فرهادی عنوان کرد: در این مدت کمک‌های مردمی در طرح محسنین بیش از 491 میلیون تومان، صدقه بیش از یک میلیارد و 301 میلیون تومان و برای نذر قربانی بیش از 300 میلیون تومان بوده است.

وی با اشاره به فعالیت مراکز نیکوکاری اظهارکرد: مراکز نیکوکاری بدون حضور کارکنان کمیته امداد و تنها به واسطه توان مردمی اداره می شود از این رو در تلاش هستیم تا با ارتقای سطح فعالیت این مراکز جمع آوری صدقات را هم به این مراکز واگذار کنیم.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان قزوین ادامه داد: هر مرکز نیکوکاری محله ای را تحت پوشش خود دارد که معتمدین آن محله با شناختی که از وضعیت مردم آن محله دارند کمک‌های مردمی را جمع آوری کرده و به نیازمندان اهدا می‌کنند 

وی یادآورشد: کمیته امداد امام خمینی (ره) در دوره مدیریت آقای فتاح در حال تحول جدی در ساختار خود است که این مهم با رویکردهایی همچون کوچک سازی مجموعه اداری، واگذاری پلکانی برخی امور به مراکز نیکوکاری، تعامل با موسسات خیریه و ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری در حال پیگیری است. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
, واگذاری پلکانی برخی امور به مراکز نیکوکاری ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه