اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

واکنش فعالان رسانه ای به بلاتکلیفی در یزد؛

حکم «شهردار یزد» در گروی کشمکش های سیاسی!

حکم «شهردار یزد» در گروی کشمکش های سیاسی!
نهادهای مسئول با شجاعت حکم شهرداریزد را یا تایید و یا رد کنند تا شهر از بلاتکلیفی نجات یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، پروسه طولانی شدن تایید حکم شهرداری یزد سبب شده تا فعال رسانه ای استان به این موضوع واکنش نشان دهند و دست کم مطلب را در صفحه شخصی خودشان به این موضوع اختصاص دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

در این خصوص مهران فاطمی مشاور استاندار اسبق یزد در صفحه شخصی خود نوشت:
«در حال حاضر، مساله شهر #یزد نه داستان سیاسیِ تفاهم نامه #شهرداری با صدا و سیماست و نه موضوع  تایید یا رد مصوبات شورا توسط #فرمانداری یزد! فعلا معضل اساسی شهر، بلاتکلیفی #شهردار منتخب است! اگر گزینه شورا و لو با اندکی ارفاق #ذیصلاح است نهادهای مسئول در صدور حکم‌ وی تسریع نمایند و اگر وی به هر دلیلی احراز #صلاحیت نشده است اعضای شورا #اصرار نورزیده و هر چه سریعتر گزینه #جایگزین معرفی کنند تا بیشتر از این شهر معطل نماند!
پ ن: به گمانم تنها دوره ای است که با #پدیده اداره همزمان #استانداری ، #فرمانداری و #شهرداری بصورت #سرپرستی روبرو میشویم! امیدواریم بازه #یکشنبه تا #چهارشنبه این هفته ، بازه پایان #سرپرستی ها باشد!»

,
,
,

, ,

رضابردستانی خبرنگار آفتاب یزد نیز در این خصوص نوشته:
«برابر بند یک ماده ۷۱قانون شوراها و انتخاب شهرداران، اولین وظیفه شورا انتخاب شهردار است، تبصره سه ماده ۷۱ نیز می گوید، وزارت کشور ۱۰ روز فرصت دارد که راجع به شهردار منتخب شورا تصمیم گیری کند ولی #شهرداری_یزد 75روز است که با #سرپرست اداره می شود چرا؟!
گمانه زنی ها و شایعات است که گفته می شود که شهردار شدن و نشدن فرهمند در گروی استاندار شدن و نشدن فلانی است و اگر فلانی استاندار شود دیگر شهردار شدن فرهمند به صلاح نیست.
شورای پنجم که بعد رفتنِ عجیب و غریب جمالی نژاد، دوگزینه پیش روی خود قرار داده بود ـ #سیدحسینی و #فرهمند ـ در نهایت و بنا به دلایلی که برخی می دانند قرعه ی فال به نام فرهمند زده شد و اما با نگاهی به وضعیت موجود می بینیم حتی اگر سیدحسینی هم به عنوان شهردار انتخاب شده بود اوضاع همینی بود که الان می بینیم، زیرا سفید رئیس شورای شهر یزد از یک سو باید در جبهه ی شورای شهر یزد و برای منافع شهرداری یزد بجنگد و از سوی دیگر مراقب و نگران انتخاب استانداری است که منافع او و یاران او را به خطر نیاندازد و این پارادکس به طور طبیعی انتخاب شهردار را پیچیده کرده است! سخت معتقدم اگر رئیس شورای شهر سفید نبود رأس مهلت ده روزه حکم فرهمند هم امضاء شده بود حتی اگر عده ای بگویند اگر سفید در شورا نبود فرهمندی هم به عنوان شهردار برگزیده نمی شد!»

,
,
,
,

خلاصه ی داستان به هر تقدیر، بازی انتخاب شهردار و استاندار تقریبا به دُم رسیده و تا چهارشنبه نهایی می شود اما جای خالی این 70 و چند روزی که شهر بی شهردار در بلاتکلیفی کامل به سر برد به این سادگی ها پر نمی شو و نهادهای مسئول با شجاعت حکم شهرداریزد را یا تایید و یا رد کنند تا شهر از بلاتکلیفی نجات یابد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه