اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیرعامل شهرک‌های صنعتی مازندران عنوان کرد؛

سرمایه‌گذاری ۸۳۰ میلیاردی برای ۳۹ واحد تولیدی مازندران

سرمایه‌گذاری ۸۳۰ میلیاردی برای ۳۹ واحد تولیدی مازندران
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران گفت: برای راه‌اندازی 39 واحد تولیدی 830 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان انجام شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید مصطفی موسوی طی گفت‌وگویی اظهار کرد: تولید، محور اصلی پیشرفت و توسعه است و افزایش تولید باعث افزایش اشتغال و درآمد ملی و افزایش صادرات می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با بیان اینکه صادرات غیرنفتی تثبیت کننده تولید و اشتغال است افزود: صادرات، ارزش افزوده کالا و خدمات را افزایش می دهد و موجب رونق اقتصادی می شود.

موسوی با اشاره به صادرات واحدهای تولیدی و صنعتی کوچک و متوسط استان در ۹ ماه نخست سال جاری خاطرنشان کرد: در این مدت ۴۲ میلیون دلار محصولات واحدهای کوچک و متوسط، به کشورهای خارجی صادر شده است.

وی تصریح کرد: ۲۱ واحد صنعتی محصولات تولید شده، در زمینه صنایع غذایی سلولزی، برق و الکترونیک و فلزی را به کشورهای عراق، روسیه، ترکمنستان، پاکستان، افغانستان، امارات، کلمبیا، ارمنستان، بحرین، ویتنام و استرالیا صادر کردند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران از بهره‌برداری 39 واحد تولیدی بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در استان خبر داد.

موسوی گفت: بخش صنعت و تولید از ظرفیت قابل توجهی برای افزایش تولید و رشد اقتصادی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران به تعداد واحدهای بهره بردار 9 ماه نخست سال جاری در استان اشاره کرد و افزود: 39 واحد تولیدی با اشتغال 605 نفر به بهره‌برداری رسیدند.

موسوی گفت: برای راه‌اندازی این واحدهای تولیدی 830 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان انجام شد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه