فرماندار میاندوآب خبر داد؛
ارائه پیشنهاد احداث نیروگاه خورشیدی ۲ مگاواتی در فسندوز میاندوآب
فرماندار میاندوآب گفت: تعداد ۴۸۳ طرح در حوزه اشتغال فراگیر، ۱۶۵ طرح در رابطه با اشتغال پایدار روستایی تصویب شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، ناصر امیری امروز به خبرنگاران گفت: تاکنون ۱۳ نشست کارگروه اشتغال در این شهرستان با حضور مدیران بانک ها و اعضای کارگروه تشکیل شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,فرماندار میاندوآب اظهار کرد: در این راستا تعداد ۴۸۳ طرح در حوزه اشتغال فراگیر، ۱۶۵ طرح در رابطه با اشتغال پایدار روستایی تصویب شده است.
,وی افزود: در اشتغال فراگیر ۲۴ طرح با اشتغال زایی ۲۷۶ نفر و با اعتبار ۱۳۱ میلیارد ریال، و در اشتغال روستایی ۲۲۵ طرح با اشتغال زایی ۴۶۲ نفر و با اعتبار ۱۱۴ میلیارد ریال در کارگروه اشتغال شهرستان مصوب شده است.
,امیری هم چنین با اشاره به ارائه پیشنهاد احداث نیروگاه خورشیدی ۲ مگاواتی در فسندوز میاندوآب در جلسه کارگروه استانی در میاندوآب، تصریح کرد: احداث این نیروگاه خورشیدی نیاز به ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار دارد که امیدواریم با نظر مثبت این طرح به کارگروه کشوری ارجاع شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه