اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کارهای کشور باید با مدیریت جهادی پیش رود

کارهای کشور باید با مدیریت جهادی پیش رود
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاوری گفت: کارهای مملکت ما با مدیریت جهادی باید پیش رود تا بتوان به توسعه یافتگی هم دست یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  جهانبین نیوز؛ آیت الله تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاوری پیش از ظهر امروز در همایش ۴۰ سال تلاش و سازندگی در پرتو فرهنگ و مدیریت جهادی اظهار کرد: مدیریت ها تنوع زیادی چون اقتصادی، فرهنگی و ... دارند اما مدیریت جهادی یک مدیریت دیگری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

وی با اشاره به اینکه جهاد یک واژه مقدس است بیان داشت: هر تلاش و هر حرکتی یک جهاد نیست بلکه یک مدیریت جهادی جهاد را در حوزه دین معنا می کند.

آیت الله تقوی ادامه داد: یک مدیریت جهادی باید زیر نظر ولی امر باشد و جهادیعنی درگیری که در مقابل دشمن قرار بگیری و سینه به سینه با او بجنگی و کسی که در این راه کشته شد یک شهید واقعی محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه ما مشکل تولید و اشتغال در کشورمان داریم بیان داشت: ما باید با محور جهادی در کشور پیش رویم و بتوانیم کارهای جهاد گونه ای در راستای تولید و اشتغال انجام دهیم.

وجود ۱۶ هزار گروه جهادی در کشور

آیت الله تقوی با اذعان بر اینکه ما ۱۶ هزار اردو و گروه جهادی داریم که خودجوش در کشور کار می کنند بیان داشت: در شهرستان کوهرنگ گروه های جهادی زیادی خود جوش در حال فعالیت هستند.

وی عنوان کرد: دفتر هماهنگی در وازرت جهاد کشاورزی تشکیل شده که گروه های خیر و جهادی را شناسایی می کند و برای شناسایی و هماهنگ کردن کارها و چگونگی حمایت از آن ها باید بررسی های لازم بر روی آن صورت گیرد.

آیت الله تقوی بیان داشت: کار باید جهاد ی صورت گیرد و اگر بخواهیم مدیریت جهاد را زنده کنیم باید مدیر بخش خودش نیز تفکر جهادی و کار جهادی انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه مدیر به تنهایی نمی تواند تشکیلات جهادی داشته باشد یادآور شد: یک مدیر جهادی باید انگیزه بالا و قوی برای خدمت ، سازمان و تشکیلات داشته باشد و همراهان او نیز باید جهادی باشند.

آیت الله تقوی در پایان خاطر نشان کرد: جهاد سازندگی متشکل از مدیران و کارکنان جهاد گر است و یک مدیر جهادی باید حق مدار باشد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
, وجود ۱۶ هزار گروه جهادی در کشور ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه