logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

گزارشی از تنبیه‌بدنی دانش‌آموز قزوینی؛

شکایتی که پس از 20 روز رسیدگی نشد!/ آموزش‌وپرورش: درصورت اثبات مدیر مدرسه برکنار می‌شود

شکایتی که پس از 20 روز رسیدگی نشد!/ آموزش‌وپرورش: درصورت اثبات مدیر مدرسه برکنار می‌شود
بر اساس تاکیدات مکرر از طرف وزارت آموزش و پرورش در قالب بخشنامه‌های متعدد هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموزان ممنوع بوده و با افراد متخطی برخورد شدید انجام می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ طی روزهای گذشته عکسی در فضای مجازی منتشر شد که حکایت از تنبیه بدنی یک دانش‌آموز پسر قزوینی توسط مدیر مدرسه داشت. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,
پدر این دانش‌آموز در گفت‌و‌گو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین با اشاره به اقدامات صورت گرفته اظهار کرد: در این راستا شکایت نامه ای تنظیم شد و آقای سیدرضا طالبی رئیس اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل آموزش و پرورش استان پس از شنیدن ماجرای رخ داده، عنوان کردند که موضوع را مورد پیگیری قرار خواهند داد. 

وی افزود: فرزندم چندین مرتبه از سوی مدیر مدرسه، مورد تنبیه قرار گرفته ضمن اینکه پسرم را تهدید کرده که در این مورد چیزی به پدرت نگو که در غیر این صورت باز هم تنبیه می‌شوی. 
,  صبح قزوین,
,
,
 
,
, ,

ربیعی عنوان کرد: ما جز تضمین برای امنیت خاطر فرزندمان در مدرسه چیزی نمی‌خواهیم چراکه پیش از آن همواره فرزندمان را با خیال راحت به مدرسه می‌فرستادیم. 

وی ادامه داد: پس از اتفاق رخ داده تصمیم داشتیم که مدرسه پسرمان را تغییر دهیم اما پسرم که بسیار از معلم و همشاگردی‌هایش راضی است و از شاگردان باهوش و خوب کلاس است، با گریه اصرار بر ماندن در این مدرسه را دارد؛ لذا تصمیم گرفتیم برای جلوگیری از وقوع مشکلی دیگر موضوع را از طریق آموزش و پرورش مورد پیگیری قرار دهیم. 

پدر این دانش آموز تصریح کرد: آقای طالبی قول مساعدت مبنی بر پیگیری موضوع را دادند و گفتند حتی اگر شما پیگیری نکنید ما خود پیگیر مورد مذکور خواهیم بود. 
,
,
,
,
,
,
 
,
, ,

پدر این دانش آموز قزوینی مدعی بود که بعد از گذشت ۲۰ روز از شکایت وی هنوز آموزش و پرورش استان هیچ واکنشی یه این موضوع نداشته است.

در ادامه با پیگیری سایت خبری صبح قزوین درخصوص انتشار عکس کتک کاری دانش‌آموز قزوینی، اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قزوین جوابیه‌ای به شرح زیر منتشر کرد:

در پی انتشار خبر تنبیه بدنی دانش‌آموز کلاس پنجم ابتدایی یکی از مدارس ناحیه ۲ قزوین در فضای مجازی، اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین پس از بررسی موضوع این پاسخ را منتشر نمود:

در پی انعکاس خبر تنبیه بدنی دانش‌آموز پایه پنجم یکی از مدارس ناحیه ۲ قزوین توسط مدیر مدرسه در فضای مجازی استان؛ پس از پیگیری موضوع، مدیر اداره آموزش و پرورش ناحیه مذکور بیان داشت: این مسئله مربوط به یکماه گذشته است اما تاکنون شکایت کتبی از طرف اولیای دانش آموز به این اداره ارائه داده نشده و مدیر واحد آموزشی نیز هرگونه اقدام به تنبیه بدنی دانش آموز را تکذیب کرده است.

محمدرضا رسولی گفت: از مدیر دبستان و همچنین ولی دانش‌آموز طی نامه کتبی درخواست شده تا فردا چهارشنبه ۹۷/۱۰/۵ در اداره آموزش و پرورش حضور یافته و پس از بررسی و استماع توضیحات طرفین، صحت و سقم خبر تنبیه بدنی به آگاهی عموم خواهد رسید.

مدیرآموزش و پرورش ناحیه ۲قزوین افزود: در صورت اثبات تنبیه بدنی این دانش آموز از سوی مدیر دبستان، ضمن برکناری مدیر برخورد قانونی لازم نیز صورت می‌پذیرد.

پیرو درخواست آموزش و پرورش استان مبنی بر حضور ولی دانش‌آموز در این اداره به منظور بررسی و استماع توضیحات طرفین پیرامون تنبیه بدنی صورت گرفته، آقای ربیعی پدر این دانش‌آموز در اداره کل حضور یافت.

گفتنی است؛ بر اساس تاکیدات مکرر از طرف وزارت آموزش و پرورش در قالب بخشنامه‌های متعدد هرگونه تنبیه بدنی دانش‌آموزان ممنوع بوده و با افراد متخطی برخورد شدید انجام می‌گیرد. 
انتهای پیام/
,
,
,
,  صبح قزوین,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه