اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

انتظار مازندرانی‌ها از استاندار بومی برای ساماندهی پسماند/ وقتی تابوها شکسته شد

انتظار مازندرانی‌ها از استاندار بومی برای ساماندهی پسماند/ وقتی تابوها شکسته شد
وحدت نظر مناسبی نسبت به ساماندهی پسماند در استان مازندران ایجاد شده است و چشم‌ها به آستین حسین‌زادگان در ساماندهی پسماند دوخته شده است و مازنی‌ها منتظر اقدام جهادی این مدیر بومی هستند و در حال حاضر همه نگاه‌ها به سمت استاندار مازندران برای ساماندهی امور پسماند دوخته شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، فصل جدیدی از مطالبات در استان مازندران برای ساماندهی زباله باز شده است.

دیگر از لاپوشانی‌ها و اعلام کم کاری در این حوزه خبری نیست، ساماندهی زباله به یک مطالبه جدی و همه جانبه مردم و تشکل‌های اجتماعی تبدیل شده است.

برخی از مدیران هم از این وضعیت به تنگ آمده و به راحتی درباره مسائل و مشکلات زباله صحبت به میان می‌آورند.

مدیرانی که چندین سال در ارتباط با وضعیت نامناسب پسماند سکوت کردند، البته برخی‌ها هم خودشان مسبب وضعیت فعلی هستند، اما هر چه بود گذشت!

وفاق عمومی مازنی‌ها بر روی موضوع پسماند
این روزها ساماندهی زباله به یک مطالبه عمومی در سطح استان مازندران تبدیل شده است.

احداث کارخانه زباله‌سوز در رامسر و پیشرفت 90 درصدی، تا حدودی امیدواری در ارتباط با ساماندهی زباله را زنده کرده است و نوید بهره‌برداری از این پروژه در 22 بهمن ماه سال جاری تا حدودی از دل نگرانی‌ها در این ارتباط کم کرده بود ولی به نظر می‌رسد که این طرح هم در موعد تعیین شده به بهره‌برداری نمی‌رسد و درگیر بروکراسی‌های اداری شده است.

آب منطقه‌ای مازندران هم سکوتش در ارتباط با وضعیت نامناسب پسماند را شکاند و از وجود 27 مرکز غیر اصولی دپو زباله در مازندران صحبت به میان آورد.

خط اول تابوشکنی در ارتباط با سکوت زباله مربوط به محمد اسلامی استاندار سابق مازندران است، که با پیگیری‌ها و تلاش مدیرکل محیط زیست مازندران به راحتی در ارتباط با وضعیت نامناسب پسماند در استان صحبت به میان آورد.

درب سالن جلسات مدیریت پسماند دوباره به روی رسانه‌ها گشوده شد، وضعیت بغرنج زباله در مازندران حتی به قوه قضائیه هم رسیده است و بازرسان این مجموعه رنج نامه سنگینی از وضعیت پسماند در مازندران تهیه کردند و گلایه‌های زیادی از هدر رفت اعتبار نسبت به دفن نامناسب زباله را مطرح کرده و قرار است به عنوان مدعی‌العموم ورود پیدا کنند.

ورود جدی سیستم قضایی به تحقق مطالبه عمومی
دادگستری مازندران هم به صورت ویژه نسبت به وضعیت نامناسب پسماند و هدر رفت منابع در ارتباط با عدم ایجاد مراکز پسماند در حال پیگیری موضوع است.

بازدیدهای دادستان مرکز استان مازندران از محل دفن زباله حکایت از عزم همگانی برای ساماندهی زباله در استان مازندران دارد.

در گذشته نبیان معاون سابق عمرانی استاندار مازندران ماموریت یافته بود که نسبت به این موضوع به صورت ویژه تلاش کند، البته مدیرکل محیط زیست مازندران از تلاش‌های مدیرکل دفتر امور شهری استان مازندران راضی بود.

در حال حاضر به دلیل عدم تعیین تکلیف معاونت عمرانی استانداری مازندران و دو شغله شدن مدیرکل دفتر امور شهری استان مازندران و فعالیت همزمان در امور شهرداری‌ها، به نظر می‌رسد که تا حدودی اطلاع‌رسانی در این زمینه کند شده و تا حدودی محمد تاکامی پاسخگوی رسانه‌ها در این ارتباط نیست.

در حال حاضر همه نگاه‌ها به سمت استاندار مازندران برای ساماندهی امور پسماند دوخته شده است.

انتظار مازندرانی‌ها از استاندار بومی خود
حسین‌زادگان به دلیل تجربه طولانی در مدیریت استان در پست‌های فرمانداری و با توجه به اشرافیت کامل نسبت به مشکلات پسماند شهرستان ساری در جریان وضعیت پسماند غرب استان مازندران هم قرار دارد.

از استاندار مازندران انتظار می‌رود که به صورت جدی‌تر موضوع پسماند در استان مازندران را که ساماندهی آن یک مطالبه عمومی تبدیل شده ورود پیدا کند.

وجود 27 مرکز دپوی غیر مجاز زباله در استان مازندران مبحثی نیست که به راحتی بتوان از کنار آن گذشت و نسبت به آن بی‌تفاوت بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نقل از , بلاغ،, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
, وفاق عمومی مازنی‌ها بر روی موضوع پسماند, وفاق عمومی مازنی‌ها بر روی موضوع پسماند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ورود جدی سیستم قضایی به تحقق مطالبه عمومی, ورود جدی سیستم قضایی به تحقق مطالبه عمومی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتظار مازندرانی‌ها از استاندار بومی خود, انتظار مازندرانی‌ها از استاندار بومی خود,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه