logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس:

اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان باعث دمیدن روح تازه‌ای در ادارات می شود

اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان باعث دمیدن روح تازه‌ای در ادارات می شود
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی گفت: اجرای قانون منع به کاگیری بازنشستگان و استفاده از جوانان باعث دمیدن نفس تازه به ادارات خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید احسن علوی نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار کُردتودی، اظهار کرد: اگر می خواهیم شاهد اشتغال و به کارگیری جوانان و رفع بیکاری دانش آموختگان جوانان در سطح کشور باشیم باید بر لزوم ضرورت قانون منع بکارگیری بازنشستگات تاکید شود چرا که تعداد بیکاران در سطح کشور حدود 6 میلیون نفر است و باید ادارات از حالت سستی بیرون آید و نفس تازه ای را با حضور جوانان بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,

 

,


وی با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در خصوص قانون منع به کارگیری بازنشستگان، بیان‌ کرد: قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان همان طور که مقام معظم رهبری به آن اشاره کردند یکی از قوانین لازمی بود که از سوی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید. مدیران بازنشسته‌ای که کارکرد خود را داشته‌اند و دیگر نوآوری ندارند، کنار رفته و فرصت را در اختیار جوانان قرار می‌دهند. البته مدیران با تجربه در جایگاه مشاور می‌توانند باقی بمانند.

,
,

 

,


وی گفت: اگر به نخبگان و یک سری از تکنلوژی ها توجه کنیم می بینیم که جوانان چه استعدادهایی را خلق کرده اند لذا بازنشستگان لازم است که میدان را برای جوانان باز کنند تا در عرصه ی کار و تلاش بتوانند موفق تر عمل کنند.

,
,

 

,


علوی در ادامه بیان کرد: مدیرانی که در سن بازنشستگی هستند باید جا را برای جوانان خالی کنند. در عین حال کشور نیاز به افراد حکیم دارد یعنی فردی که هم علم و تخصص و هم تجربه دارد. بنده خودم از افرادی بودم که به قانون منع به کارگیری بازنشستگان رای دادند ولی معتقدم که باید جابه‌جایی در مدیران عالی با تدبیر انجام شود.

,
,

 

,


وی گفت: امروز ضربه‌ای که ما خورده‌ایم به دلیل این است که مدیران ما یا دارای تخصص نیستند و یا دارای تعهد.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه