اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دو روستای شوش در معرض سیل هستند

دو روستای شوش در معرض سیل هستند
فرماندار شوش با بیان اینکه روستاهای کاظم حیدر و آل حمدان در معرض سیل هستند، گغت: از اهالی این روستا درخواست کرده‌ایم، احشام و کودکان خود را از نزدیکی رودخانه دور کنند تا به آن‌ها آسیبی وارد نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عدنان غزی امشب در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شوش، در رابطه با احتمال در خطر بودن 15 روستای حاشیه دز از توابع بخش شاوور به دلیل بالا آمدن آب رودخانه دز، اظهار کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی فعلاً بارش باران نداریم، اما از آنجایی‌ که باراش باران در بهمن‌ماه پیش‌بینی می‌شود بخشی از آب پشت سد دز در حال تخلیه شدن باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه تنها روستاهای کاظم حیدر و آل حمدان در معرض سیل هستند، افزود: از اهالی این روستا درخواست کرده‌ایم، احشام و کودکان خود را از نزدیک رودخانه دور کنند تا به آن‌ها آسیبی وارد نشود؛ اطراف روستاهای آل حمدان و کاظم الحیدر سیل بند گذاشته‌ شده است.

,

فرماندار شوش گفت: روستاهای حاشیه دز هم در بخش مرکزی هستند و هم در بخش شاوور و از شوش آغاز شده و تا اهواز ادامه‌ دارند.

,

غزی بابیان اینکه کل مسیرهای حاشیه رودخانه دز تحت کنترل هستند، عنوان کرد: برای این منظور حدود 40 دستگاه ماشین‌آلات برای مقابله با خطرات احتمالی در منطقه مستقر هستند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه