اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مدیر مطالعات راهبردی طرح حریم مشهد خبر داد؛

فعالیت ۲۵۰۰ واحد صنعتی غیر مجاز در حریم شهر مشهد

فعالیت ۲۵۰۰ واحد صنعتی غیر مجاز در حریم شهر مشهد
مدیر مطالعات راهبردی طرح حریم مشهد گفت: هفت هزار واحد صنعتی در حریم شهر در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد به صورت غیر مجاز مشغول فعالیت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قربانعلی عباس‌زاده در گفتگو با صبح توس گفت: طی ۵۰ سال گذشته حدود ۸۰ سکونتگاه روستایی وارد به محدوده شهری مشهد شده‌اند و در این سکونتگاه‌ها با رشد جمعیت چشم گیری مواجه هستیم لذا نرخ رشد جمعیت در این سکونتگاه ها درطی پنج سال گذشته بیش از پنج برابر رشد جمعیت در شهر بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,


وی با تاکید بر اینکه همواره طی ۵۰ سال گذشته از حیث سکونت و کار در مناطق پیرامونی شهر درخواست بالا بوده است، ادامه داد: هفت هزار واحد صنعتی در حریم شهر در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود دو هزار و ۵۰۰ واحد به صورت غیر مجاز مشغول فعالیت هستند.

عباس زاده با اشاره به اینکه حدود ۳۰ هزار باغ ویلا فاقد مجوز در حریم شهر رشد کرده اند، ابراز کرد: پنج هزار واحد خدماتی فاقد مجوز نیز در حریم شهر به فعالیت خود را کلید زده اند. در شهر مشهد و همچنین اطراف آن با مسئله تقاضای بالای سکونت و کار مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه اگر شرایط حریم شهر کنترل نشوند در آینده نزدیک با فاجعه رو به رو خواهیم بود، گفت: حریم شهر امروزه نه تنها عاملی برای توسعه نیست بلکه خود از لحاظ آلودگی، عملکردها و ناهنجاری ها، آسیب های اجتماعی و ...تبدیل به چالش شده است.

عباس زاده افزود: با توجه به مسایل و مشکلات حریم شهری و قطع آب سددوستی در چند سال آینده یکی از بحران ها، بحران آب خواهد بود که مشهد باید با آن دست و پنجه نرم کند.

وی با اشاره به اینکه با توجه به عدم برنامه ریزی درست در خصوص روستاهای حریم قادر نیستیم زیر ساختی سکونتگاه ها را تامین کنیم، ابراز کرد: در خصوص مسئله حریم با ناکارآمدی و ناهماهنگی دستگاه های ذیربط مواجه هستیم.

عباس‌زاده گفت: باید کنش‌گران منطقه ای را بشناسیم و از آنان در جهت بهبود شرایط حریم شهر استفاده کنیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه