اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

همزمان با فرارسیدن ایام دهه فجر؛

آغاز نصب هزار مخزن زباله جدید در زاهدان

آغاز نصب هزار مخزن زباله جدید در زاهدان
معاون خدمات شهری شهرداری زاهدان گفت: همزمان با فرارسیدن ایام دهه فجر، هزار مخزن زباله جدید در شهر جاینمایی و نصب می شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدامیر براهویی در گفتگو با عصرهامون، اظهار کرد: نصب هزار مخزن جدید زباله در زاهدان از ایام دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز و تا عید نوروز به اتمام می رسد.

وی با اشاره به اینکه شکل، طرح، اندازه و جنس سطل های جدید با نمونه های قبلی متفاوت است و تلاش شده تا مخازنی محکم تر با طول عمر بیشتر ساخته شود گفت: هزار مخزن دیگر نیز  در سال آینده نصب و مورد بهره برداری قرار می گیرند.

معاون خدمات شهر شهرداری زاهدان تصریح کرد: همچنین بیش از 90 درصد ناوگان خدماتی این معاونت به سیستم جی پی اس مجهز شده اند و به محض راه اندازی اتاق مانیتورینگ در سازمان مدیریت پسماند، مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه فعالسازی این سیستم، منجر به افزایش نظارت ها در این خصوص می شود افزود: مطمئنا این امر در بالا رفتن سطح کیفیت خدمات و رضایتمندی شهروندان تاثیرگذار خواهد بود.

براهویی همچنین از راه اندازی فاز اول کارخانه بازیافت زباله در آینده ای نزدیک خبر داد و گفت: تکنسین هایی از سنندج در حال تعمیر دستگاه ها برای فعالیت مجدد بخشی از خط بازیافت زباله زاهدان هستند.

وی اذعان کرد: تعمیر فاز اول این کارخانه هزینه چندانی ندارد و برای راه اندازی فاز دوم آن نیز 3 میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده و امیدواریم در سال آینده شاهد فعالیت صد در صدی این کارخانه باشیم.

وی هدف از راه اندازی مجدد چرخه بازیافت در زاهدان را کاهش میزان دفن زباله و جلوگیری از ایجاد آلودگی های زیست محیطی بیان کرد و گفت: شهرداری در نظر دارد تا با بازیافت زباله های تر، زمینه را برای تولید کود کمپوست استاندارد مهیا کرده و از این کود در بخش فضای سبز شهر استفاده کند.

این مقام مسئول از تایید همه موارد طرح تفکیک زباله از مبدا خبر داد و خاطرنشان کرد: هم اکنون در مرحله انتخاب پیمانکار برای اجرای طرح هستیم و پیش بینی می شود ظرف یک ماه آینده کار آغاز شود.

وی در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از شرایط شهرداری برای انعقاد قرارداد با پیمانکار، ساماندهی زباله گردها است، امیدواریم با اجرای طرح شاهد بهبود وضعیت موجود در شهر باشیم.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه