به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ مدیرکل صمت گلستان صبح امروز در نشست خبری چله انقلاب اظهار کرد: امروز در جنگی به مراتب سختر از دوران 8سال جنگ قرار گرفتیم چون در جنگ اقتصادی دشمن دیده نمی شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , , گلستان ما؛ , گلستان ما؛ , گلستان ما؛ ,قوانلو گفت:در شرایط جنگ همه فلش نیروهای نظام به سمت دشمن بود الان هم باید با همه اختلاف نظرها و با توجه به اینکه دشمن اصلیت نظام را هدف گرفته به هم کمک کنیم.
وی بدون اشاره به ضعفهایی مدیریتی و اعتماد به دشمن، با مقایسه وضعیت کنونی و زمان جنگ مشکلات اقتصادی را ناشی از فشار تحریمها دانست و انتقادهای برخی رسانه ها را باعث تضعیف دولت و نظام خواند.
مدیرکل صمت گلستان ادامه داد: با ایجاد امید در کشور می توان به دشمن پاتک زد و تمام شبکه های ماهواره ای درصدد این هستند که مردم را ناامید کنند و طوری القا کنند که در این مدت کاری نشده است.
وی افزود: در ایام دهه فجر 13 برنامه مصوب داشتیم که به ستاد گرامیداشت چهلمین سال انقلاب اعلام کردیم.
قوانلو بیان کرد: همایش تبیین نقش بازاریان و صنعتگران در پیدایش انقلاب، جشن سالگرد پیروزی انقلاب در کلاله با دعوت از اهل تسنن و تشیع، همایش صنایع پیشرفته، تبیین و نقش جایگاه مدیریت جهادی در برابر تحریم ها، همایش چهار دهه صادرات غیرنفتی، جشن مردمی با کمک اتاق اصناف، گرامیداشت شهدای اصناف در بندرترکمن، دیدار با خانواده های شهدا و معرفی ۴۰ واحد صنعتی و بزرگ بعد از انقلاب از جمله ای برنامه هاست.
وی با مقایسه وضعیت صنعت استان در قبل و بعد انقلاب بیان کرد: قبل از انقلاب در استان تنها صنایع ما محدود به۱۳ واحد پنبه پاک کنی بود اما امروز شاهد فعالیت هزار واحد صنعتی و ۴۰۰ واحد صنایع تبدیلی فعال هستیم.
قوانلو گفت: امسال با سفر ریاست جمهوری افتتاح پروژه های دهه فجر زودتر انجام شد و در این سفر 31واحد صنعتی با بودجهای بالغ بر 347میلیارد تومان افتتاح شد.
وی ادامه داد: گلستان در سال جاری با پرداخت 553 میلیارد تومان تسهیلات رتبه دوم را در بخش رونق کسب کرد.
قوانلو افزود: طی ۹ ماه امسال نرخ بیکاری استان به ۹.۸ درصد رسیده است.
انتهای پیام/
قوانلو گفت:در شرایط جنگ همه فلش نیروهای نظام به سمت دشمن بود الان هم باید با همه اختلاف نظرها و با توجه به اینکه دشمن اصلیت نظام را هدف گرفته به هم کمک کنیم.
,وی بدون اشاره به ضعفهایی مدیریتی و اعتماد به دشمن، با مقایسه وضعیت کنونی و زمان جنگ مشکلات اقتصادی را ناشی از فشار تحریمها دانست و انتقادهای برخی رسانه ها را باعث تضعیف دولت و نظام خواند.
,مدیرکل صمت گلستان ادامه داد: با ایجاد امید در کشور می توان به دشمن پاتک زد و تمام شبکه های ماهواره ای درصدد این هستند که مردم را ناامید کنند و طوری القا کنند که در این مدت کاری نشده است.
,وی افزود: در ایام دهه فجر 13 برنامه مصوب داشتیم که به ستاد گرامیداشت چهلمین سال انقلاب اعلام کردیم.
,قوانلو بیان کرد: همایش تبیین نقش بازاریان و صنعتگران در پیدایش انقلاب، جشن سالگرد پیروزی انقلاب در کلاله با دعوت از اهل تسنن و تشیع، همایش صنایع پیشرفته، تبیین و نقش جایگاه مدیریت جهادی در برابر تحریم ها، همایش چهار دهه صادرات غیرنفتی، جشن مردمی با کمک اتاق اصناف، گرامیداشت شهدای اصناف در بندرترکمن، دیدار با خانواده های شهدا و معرفی ۴۰ واحد صنعتی و بزرگ بعد از انقلاب از جمله ای برنامه هاست.
,وی با مقایسه وضعیت صنعت استان در قبل و بعد انقلاب بیان کرد: قبل از انقلاب در استان تنها صنایع ما محدود به۱۳ واحد پنبه پاک کنی بود اما امروز شاهد فعالیت هزار واحد صنعتی و ۴۰۰ واحد صنایع تبدیلی فعال هستیم.
,قوانلو گفت: امسال با سفر ریاست جمهوری افتتاح پروژه های دهه فجر زودتر انجام شد و در این سفر 31واحد صنعتی با بودجهای بالغ بر 347میلیارد تومان افتتاح شد.
,وی ادامه داد: گلستان در سال جاری با پرداخت 553 میلیارد تومان تسهیلات رتبه دوم را در بخش رونق کسب کرد.
,قوانلو افزود: طی ۹ ماه امسال نرخ بیکاری استان به ۹.۸ درصد رسیده است.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه