طی اطلاعیه‌ای اعلام شد؛

وزارت اطلاعات ۳باند قاچاق سوخت رامنهدم کرد/کشف ۱۷میلیون لیتر سوخت

وزارت اطلاعات ۳باند قاچاق سوخت رامنهدم کرد/کشف ۱۷میلیون لیتر سوخت
سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان فارس با انهدام ۳ باند قاچاق سوخت، ۱۷ میلیون لیتر سوخت را کشف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزارت اطلاعات طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد؛ با اقدامات اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره کل اطلاعات استان فارس و در راستای مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی  ۳ باند قاچاق سوخت در شهرستان های مرودشت، کازرون و لامرد استان فارس با هماهنگی مراجع قضایی مورد ضربه قرار گرفت و ۱۵ نفر از اعضای اصلی  این شبکه را دستگیر کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
در بررسی های صورت گرفته مشخص شد متهمین در مدت فعالیت خود بیش از  ۱۷ میلیون لیتر سوخت در قالب قاچاق و عرضه خارج از شبکه، جمع آوری و با همکاری دلالان از کشور خارج کرده اند.
,
 
,
همچنین سوء استفاده از سهمیه سوخت تعاونی های روستایی، حواله سوخت کوره های آجرپزی، خودروهای اسقاطی و تبانی با برخی از جایگاه های سوخت از جمله شگردهای اصلی اعضای این باند بوده است.
,
 
,
وزارت اطلاعات به مفسدین اقتصادی هشدار می دهد فعالیت های مخرب و اخلال گرانه آن ها که باعث بروز آسیب در بخش های مختلف اقتصاد کشور می شود مورد رصد و پیگیری دقیق است.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه