logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

صالحی در مصاحبه با المیادین:

اگر طرف‌های متعهد در بازطراحی رآکتور اراک وقت‌کشی کنند ایران خود کار را جلو می‌برد

اگر طرف‌های متعهد در بازطراحی رآکتور اراک وقت‌کشی کنند ایران خود کار را جلو می‌برد
رئیس سازمان انرژی اتمی هشدار داد در صورتی که طرف‌های متعهد در بازطراحی رآکتور اراک وقت‌کشی کنند ایران خود کار را جلو خواهد برد و انتخاب‌های زیادی در این زمینه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "علی اکبر صالحی" رئیس سازمان انرژی اتمی د رمصاحبه با شبکه خبری المیادین ضمن اعلام اینکه ایران در همه حوزه‌های هسته‌ای قادر به طراحی است و نه فقط مهندسی معکوس، اعلام کرد که ایران می‌تواند یک طرف گفت‌وگو با دیگر دانشمندان منطقه مثل عربستان سعودی، امارات، کویت و دیگران باشد همچنانکه می‌تواند در زمینه ساخت راکتور مثلا رآکتور تحقیقاتی برای عراق کمک کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
المیادین در بخشی از این مصاحبه به موضوع رآکتور اراک اشاره کرد و پرسید. صالحی اخیرا گفته بود که قلب رآکتور اراک از سیمان پر نشده بلکه این سیمان در لوله‌هایی خاص از رآکتور مذکور ریخته شده و ایران در آن زمان لوله‌های مشابه را خریداری کرده است. المیادین پرسید آن این اقدام نقض برجام نبوده که صالحی پاسخ داد: ما این لوله‌ها را به صورت مخفیانه نخریدیم بلکه طی دوره مذاکرات، رهبر معظم انقلاب به ما سفارش کرد که با هوشیاری مذاکره کنیم و احتمالات لازم را در نظر بگیریم زیرا غربی‌ها قابل اعتماد نیستند؛ ایشان حق داشتند، چندین بار بر این موضوع تأکید کردند و عملا رخ داد اما این بار همه و تمام جهان فهمیدند نمی‌شود به غربی‌ها بویژه آمریکا اعتماد کرد.
,
 
,
رئیس سازمان انرژی هسته‌ای در ادامه هشدار داد اگر طرف‌های مربوطه در همکاری با ایران برای بازطراحی رآکتور اراک – چین و انگلیس- که تعهدی جدی برای آنهاست ، وقت‌کشی کنند؛ ایران خود کار را جلو خواهد برد و انتخاب‌های زیادی در این زمینه دارد.
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه