logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  2. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  3. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  4. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  5. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  6. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  7. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  8. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  9. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  10. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  11. گسست میان ادعا و واقعیت
  12. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  13. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  14. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  15. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  16. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  17. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  18. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  19. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  20. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد

فرماندار میبد:

"پیمان‌سپاری ارزی" صنعت میبد را با چالشی اساسی روبرو کرده است

"پیمان‌سپاری ارزی" صنعت میبد را با چالشی اساسی روبرو کرده است
فرماندار میبد گفت: "پیمان‌سپاری ارزی" که دولت تعریف کرده است صادرات و صنعت میبد را با چالش جدی روبرو کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا، حسین فلاح فرماندار شهرستان میبد در جلسه شورای اداری با بیان اینکه نظام و ساختار اداری گاها با صنعتگر ما همراه نیست و این آسیب بسیار بزرگی است، اظهار داشت: در شرایط بد اقتصادی که تحریم ها فشارهای زیادی بر مردم و صنتعگر وارده کرده گاهی شرمنده می شوم وقتی صنعتگری به بنده مراجعه کرده و می گوید حاضرم پول داده تا کارم مثل مردم عادی حل شود این امر خیلی بد و آسیب بزرگی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی افزود: شاید اگر ما استانی کشاورزی بودیم شرایط بدین گونه نبود و ما دغدغه کمتری داشتیم ولی یک شهر صنعتی که 40 درصد کاشی کشور را تولید و از این 40 درصد چیزی حدود نزدیک به 70 درصد صادر می شود قاعدتا یکسری قوانین، تبصره ها و احیانا دستورالعمل هایی که از برخی وزارتخانه ها می آید مشکلاتی را برای بخش صنعت ما ایجاد می کند.

,

فلاح با اشاره به اینکه "پیمان‌سپاری ارزی" صنعت میبد را با چالشی اساسی روبرو کرده است، ابراز داشت: وقتی سرمایه گذار، کاشی را به کشورهایی مثل عراق یا پاکستان و کشورهای آسیای میانه صادر می کند با چه ضمانت و مکانیسمی می تواند پول را برگرداند، اصلا بانکی نیست و کسی آن شرکت را به رسمیت نمی شناسد.

,

فرماندار شهرستان میبد در پایان ابراز بیان داشت: امیدوارم تدبیری اندیشیده شده تا این موارد و مشکلات تسهیل و روان سازی شده تا صنعتگر ما مجبور نشود به نام فروش داخلی صادرات انجام دهد که این اتفاق بدی است اگر دوستان در بخش صنعت و وزارت خارجه بزرگواری کرده عنایت خاصی داشته تا این مراودات و ارتباطات ما خوب و بهتر شکل گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه