به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس؛ مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: گرامی میداریم ایام دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را پدیده ای که باید ازآن به عنوان معجزه قرن یاد شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس؛,,
,
حجت الاسلام قدرت الله خرم روز بیان کرد: با وجود همه سنگ اندازی های دشمن چه غرب و شرق اما بارهبری های پیامبرگونه امام راحل(رضوان الله تعالی علیه) و حمایت و پشتیبانی اقشار مختلف مردم در حساس ترین زمان و درحساس ترین منطقه یعنی خاورمیانه انقلاب اسلامی ایران در 22 بهمن به پیروزی رسید.
,,
,
خرم روزاظهار کرد: خدماتی که انقلاب اسلامی در کشور ایران به آن دست یافت قابل مقایسه با هیچ زمان و وقتی در قبل از انقلاب اسلامی نیست.
,,
,
وی افزود: در استان کهگیلویه و بویراحمد مردم هیچ گونه خدماتی در اختیار نداشتند و روستا های ما در نهایت محرومیت و در چهره شهرهای ما محرومیت هویدا بود.
,,
,
مسئول دفتر نظارت شورای نگهبان در کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: هر آنچه که این استان دارد و هرآنچه را که شاهد آن هستیم اعم از راه ها و زیر ساخت ها، آب مخابرات فضاهای آموزش عالی و دانشگاه ها مراکز خدمات درمانی و سایر خدماتی که ملت و مردم استان ما از آن برخوردار هستند از برکت ها و خدمات انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی است که به استان عرضه داشته است.
,,
,
حجت الاسلام قدرت الله خرم روز گفت: مردم ما همیشه مردمی قدر دان بوده اند که حضورشان در همه عرصه ها در همایش ها تظاهرات، راهپیمایی و در حماسه سازی هایی در انتخابات، که در انتخابات آزاد مردم استان ما همیشه در صحنه بوده اند و حضور خود در پای صندوق های رأی و شعب اخذ رأی نشان داده اند.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه